Léčebné konopí pěstované v Ugandě se již dostává na britský trh

Léčebné konopí pěstované v Ugandě se již dostává na britský trh

Sušené květiny společnosti Together Pharma jsou prvními ugandskými produkty z lékařského konopí, které jsou dostupné ve Spojeném království.

Cantourage UK, dceřiná společnost  Cantourage , úspěšně dováží produkty ze sušených květin z Německa. 

Společnost bude nabízet květy lékařského konopí společnosti Together Pharma s vysokým obsahem THC pacientům prostřednictvím kliniky Cantourage.

Together Pharma je jediným pěstitelem léčebného konopí v Ugandě. Jeho ugandská farma se rozkládá ve sklenících o rozloze 30 000 m2 a má plnou výrobní kapacitu více než 15 tun ročně, včetně řady inovativních kultivarů, které budou uvedeny na britský trh léčebného konopí během několika příštích měsíců.

COO společnosti Cantourage UK, Niall Ivers, k tomu uvedl: „Jsme potěšeni, že rozšiřujeme naše úspěšné partnerství se společností Together Pharma do Velké Británie. 

„Together Pharma je lídrem na izraelském domácím trhu s rozsáhlými znalostmi a mezinárodními zkušenostmi v dodávání vysoce kvalitních a vysoce hodnotných léků pacientům. 

Together Farm prodala již první květy konopí do UK

“Jsme přesvědčeni, že zavedení těchto prvních dvou odrůd pomůže při budování udržitelného ekosystému pro pacienty ve Spojeném království.”

Together Pharma je první společností, která uvedla na trh produkty vypěstované v Africe prostřednictvím platformy Fast Track Access společnosti Cantourage.

Generální ředitel Together Pharma, Nir Sosinsky, dodal: „Naše rozšířené partnerství s Cantourage UK je pro Together Pharma mimořádně vzrušující a představuje novou etapu v expanzi našeho globálního dosahu. 

„Posiluje naši pozici ve Spojeném království a Evropě a zároveň podporuje náš závazek vůči konopnému průmyslu v Ugandě, který má pro tuto zemi velký budoucí potenciál. 

„Spojené království je pro nás extrémně důležitým trhem. Jsme rádi, že naše lékařské konopné květy jsou dostupné prostřednictvím Cantourage UK a Cantourage Clinic, což umožňuje spolehlivé zásobování ve prospěch pacientů po celé zemi.“

Kmeny zahrnují Glueberry OG a Power Plant, které rozšíří škálu možností léčby pro pacienty s léčebným konopím ve Spojeném království za cenu nižší, než je průměr na nezákonném trhu.

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa