Izraelský a německý operátor IM Cannabis dostává upozornění na hodnotu akcií Nasdaq

Izraelský a německý operátor IM Cannabis dostává upozornění na hodnotu akcií  Nasdaq

Mezinárodní provozovatel lékařské marihuany IM Cannabis Corp. se stal posledním v oboru, který obdržel varování od burzy Nasdaq kvůli poklesu ceny akcií pod minimální nabídkovou cenu burzy.

Akcie IM Cannabis obchodované na burze Nasdaq (IMCC) klesly k 31. červenci pod minimální nabídkovou cenu burzy 1 dolar po dobu 30 po sobě jdoucích pracovních dnů, uvedla v tiskové zprávě společnost Glil Yam v Izraeli.

Akcie IM Cannabis kótované na burze Nasdaq uzavřely 2. srpna nad 1 dolarem.

IM Cannabis dodává léčebné konopí klientům v Izraeli a Německu. Začátkem tohoto roku společnost IM Cannabis opustila kanadský trh a reorganizovala své podnikání .

Akcie společnosti budou muset udržovat závěrečnou nabídkovou cenu alespoň 1 USD po dobu nejméně 10 po sobě jdoucích pracovních dnů, aby znovu dosáhly souladu s pravidly kotace Nasdaq.

„V případě, že společnost nezíská podmínky do 29. ledna 2024, může mít společnost nárok na dodatečnou dobu k obnovení souladu nebo může čelit vyřazení ze seznamu,“ uvedl IM Cannabis ve svém prohlášení.

Akcie IM Cannabis se také obchodují jako IMCC na kanadské burze cenných papírů, což je seznam, který není ovlivněn varováním Nasdaq.

Klesající ceny akcií byly trnem v oku několika konopných společností kótovaných na burze Nasdaq, což vedlo řadu těchto firem ke konsolidaci svých akcií , aby udržely své akcie na prestižní americké burze cenných papírů.

Zdroj: mjbizdaily.com/

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa