Lui.cz: Džíny z bavlny a konopí? Jasná volba! Nadčasová klasika od Levi’s je tu v nové verzi – udržitelné a prostě boží!
- Móda, Sport a Styl
- 5. 1. 2024
Léčebný Cannabis se předepisuje pouze osobám starším osmnácti let a to v maximálním množství 180 g měsíčně. Navštivte svého doporučeného doktora či svoji lékárnu!
V mapě jsou uvedeni lékaři a lékárny, které splňují požadavky všech souvisejících zákonných předpisů a mohou předepisovat Cannabis pro léčebné použití pacientům s problémy, které jsou rovněž dány zákonem. ZDE!
Ovoce a odšťavené ovocné šťávy Vám okamžitě dodají max. množství vitamínů, energie a zbaví Vás veškeré únavy a to nejen po ránu a dopoledne, ale i odpoledne a večer. Mysleme na sebe.
Zbavte se starostí a špatné nálady! Ovoce a ovocné šťávy Vám dají potřebnou energii a chuť, která Vás zbaví únavy po ránu i večer! Ve zdravém těle, zdravý duch. Vše jde s tou nejlepší chutí nejlépe!
Loupané konopné semínko a konopný olej jsou stavebními kameny všech druhů jídel, od salátů, přes tofu, dressingy, po grilovanou zeleninu a dokonce i na nachos! Dopřejte si plnohodnotnou dávku proteinů a aminokyselin!
Konopné mléko a konopný protein je základními surovinami všech snídaní, zdravého stylu, fitness a pečení všech možných dobrot! Rozmazlujte se všemi druhy konopných ovocných mléčných drinků!
Jak vyrobit Cannabis mléko, základ pro všechny pokrmy a nápoje
Jak vyrobit Cannabis máslo, základ pro všechny sušenky, sladkosti a ostatní pokrmy
Tento krémový jednoduchý dip ze sladkých brambor je zdravý a lahodný. Obsahuje čerstvé bylinky, které zaujmou vaše chuťové pohárky. Snadno se mixuje a je hotový za pouhých 7 minut. Ingredience 2ks velké sladké brambory batáty1/4 šálku čistý jogurt/řecký bílý jogurt1 lžička sušeného česneku1/2 lžičky zázvorového prášeku1 lžička Tajin1 lžička sušeného kopru1/2 lžičky sušené pažitky1 lžička
Máte-li rádi řízné jídlo, již dávno víte, co harissa. Feferonková omáčka je typická pro blízkovýchodní kuchyni, které dodává tu spalující horkost a úžasnou dráždivost. Harissu můžete koupit v obchodě, velmi často je to ale spíš jakási napodobenina. Přitom není nic jednoduššího, než si harissu vyrobit doma, pěkně poctivě. Její intenzita se odvíjí od pálivosti papriček,
Harissa a javorová pečená mrkev podávaná s krémovým sýrem + krásná příloha s konopnými srdíčky. Ctěte také: Domácí harissa s konopným olejem Ingredience 2 Stroužky česneku, jemně nastrouhané, ¼ šálku olivového oleje, ¼ šálku javorového sirupu, 2 lžíce pasty Harissa (1 polévková lžíce, pokud nemáte rádi příliš pikantní chuť), 500–750 g mrkve (omyté), pokud je velká, podélně napůl Polevy ¼ šálku čerstvé máty (nasekané),
Výživný doplněk klasického favorita s dokonalou směsí chutí. Tyto falafely jsou vynikající rostlinnou stravou plnou dobroty z konopí, cizrny a čerstvé zeleniny. Úžasně všestranný recept, ze kterého se dají dělat kuličky, placičky nebo hamburgery. Může to znít jako fuška, ale ve skutečnosti to nezahrnuje více práce navíc než namočení cizrny přes noc ve vodě, vyjde
Jednoduchý a osvěžující letní salát s nakrájenými cherry rajčaty, červenou cibulí, balzamikovým octem a olejem z konopných semínek. Perfektní příloha ke grilování a skvělý způsob, jak spotřebovat všechna vaše cherry rajčata! Ingredience: 2 šálky cherry rajčat, 1 Malá červená cibule, 1 Hrst čerstvých nasekaných lístků máty, 1 lžíce balzamikového octa, 1 lžíce konopného oleje (přidejte navíc podle potřeby), 1 lžíce loupaných konopných srdíček Postup:
Ve francouzské kuchyni existuje něco jako “mateřské omáčky” – 5 omáček, které jsou s drobnými úpravami stavebními kameny pro mnoho dalších druhů omáček a používají se na všechny druhy pokrmů. Pokud jde o veganské vaření, 3 omáčky uvedené níže jsou stejně zásadní a lze je použít na nespočet druhů jídel, od salátů, přes tofu, po grilovanou
Ve francouzské kuchyni existuje něco jako “mateřské omáčky” – 5 omáček, které jsou s drobnými úpravami stavebními kameny pro mnoho dalších druhů omáček a používají se na všechny druhy pokrmů. Pokud jde o veganské vaření, 3 omáčky uvedené níže jsou stejně zásadní a lze je použít na nespočet druhů jídel, od salátů, přes tofu, po grilovanou