Nelegální prodejci konopí se setkali se starostou NYC Adamsem kvůli žalobě na Burger King!

Nelegální prodejci konopí se setkali se starostou NYC Adamsem kvůli žalobě na Burger King!

V tahu, který překvapil i ty nejcyničtější Newyorčany a nemálo městských policistů, uspořádal starosta New Yorku Eric Adams osobní schůzku se skupinou jednotlivců z místních dealerů, kteří se shromáždili v Burger King jen několik bloků od radnice – oblasti, kterou někteří nazývají „drogový bazar pod širým nebem“.

Adamsovo nečekané posezení se skupinou bylo zdánlivě inspirováno mediální pozorností stránky Dolního Manhattanu a žalobou sousedů z této oblasti proti Burger King o 15 milionů dolarů, kteří už mají dost nezákonného prodeje trávy a drog v jeho okolí.

Adamsova návštěva nebyla snadnárychlá procházka. „Seděli tam solidní hodinu,“ řekl svědek New York Post.

Na místě bylo také téměř půl tuctu policistů z nedalekého prvního okrsku, kteří kolemjdoucím bránili ve fotografování, řekl svědek.

Nabídky práce výměnou za prodej jointů?

Adams údajně nabídl pracovní příležitosti některým z nelegálních prodejců drog, kteří používali Burger King jako svou základnu. Během schůzky Adams instruoval jednoho ze svých pomocníků, aby našel skupině „něco v rámci služby, co jim může pomoci“, řekl svědek, ačkoli specifika této směrnice zůstávají vágní, poznamenal Post.

Prodejci trávy nabízejí starostovi žeton

Epizoda dosáhla neskutečného vrcholu, když jeden z jednotlivců údajně nabídl starostovi Adamsovi trávu. S policejním kapitánem po boku Adams zdvořile odmítl. Tato interakce nevedla k žádné okamžité akci proti skupině.

Mezitím místní obyvatelé nejsou ohromeni starostovou interakcí. „Je to směšné. Stěžujeme si na to šílenství tam venku a on tam [Adams] s nimi šel na hodinu. Bláznivé,“ řekl jeden z obyvatel.

Mluvčí radnice nedávno oznámila, že celková kriminalita v prvním okrsku, který zahrnuje Burger King, klesla o 8,2 % oproti předchozímu roku.

„Chování popsané ve stížnostech v Burger King na Fulton Street nebude tolerováno,“ uvedla mluvčí.

Více legálních licencí k prodeji legální trávy, méně nezákonného prodeje v Burger King

Guvernérka Kathy Hochul nedávno oznámila schválení 114 nových maloobchodních licencí, protože newyorský program konopí bojuje o nový začátek, zatímco nelegální obchody nadále prosperují.


Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa