Curaleaf International oznámen jako hlavní partner konference Cannabis Europa v Londýně

Curaleaf International oznámen jako hlavní partner konference Cannabis Europa v Londýně

Curaleaf International, přední světová společnost zabývající se konopím, byla oznámena jako hlavní partner pro Cannabis Europa, který se má konat v Londýně ve dnech 25.–26. června 2024.

Cannabis Europa je přední evropský seriál konferencí, který spojuje vlivné vůdce ve vědě, politice a podnikání a pomáhá budovat odpovědný a efektivní evropský průmysl konopí, který podporuje přístup a růst. Se zaměřením na inovace, regulaci a investiční příležitosti v rámci rychle se rozvíjejícího konopného průmyslu slouží konference jako platforma pro vedoucí představitele byznysu, tvůrce politik, investory, pacienty a zastánce pro spolupráci a podporu pokroku.

Jako hlavní partner pro Cannabis Europa přináší Curaleaf International své jedinečné odborné znalosti a odhodlání posunout průmysl léčebného konopí v Evropě. Jako lídr na trhu na trajektorii rychlého růstu je Curaleaf International poháněn výzkumem a nejvyšším stupněm vědecké přísnosti, čímž nastavuje standard pro toto odvětví.

Odhaduje se, že evropský trh s léčebným konopím bude mít hodnotu téměř 2,2 miliardy EUR a bude sloužit téměř 1,5 milionu pacientů v regionu do roku 2027, podle prognóz zveřejněných společností Prohibition Partners v The European Cannabis Report: 8th Edition .

„Jsme nadšeni, že můžeme být partnerem Cannabis Europa na této převratné akci,“ řekl Juan Martinez, vedoucí Curaleaf International. „Jako přední světová společnost zabývající se konopím jsme hluboce odhodláni podporovat pozitivní změny a utvářet budoucnost tohoto odvětví. Cannabis Europa poskytuje neocenitelnou platformu pro spolupráci, inovace a vzdělávání a my se těšíme, že na konferenci přispějeme ke smysluplným diskusím a postřehům.“

Stephen Murphy, spoluzakladatel a generální ředitel společnosti Cannabis Europa a Prohibition Partners o partnerství, řekl: „Od roku 2018 je Cannabis Europa cílem skutečných lídrů v oboru a politikách, aby se sblížili a utvářeli budoucnost konopí. Jsme potěšeni, že můžeme přivítat Curaleaf International jako hlavního partnera na letošním Cannabis Europa v Londýně letos v červnu. Curaleaf International jako globální lídr v oboru konopí podporuje pozitivní změny ve zdravotnictví a nastavuje standardy pro začínající průmysl.“

Cannabis Europa v Londýně představí rozmanitou řadu řečníků, včetně odborníků z oboru, politiků, zdravotníků a investorů, kteří budou zkoumat témata od pokroku v lékařství a regulačních rámců až po investiční příležitosti a trendy na globálním trhu.

Pro více informací o Cannabis Europa a pro registraci na konferenci navštivte: www.cannabis-europa.com .


Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa