USA – Byl zatčen za držení konopí. Nyní jako první černoch otevírá první rekreační výdejnu v New Jersey (Foto)

USA – Byl zatčen za držení konopí. Nyní jako první černoch otevírá první rekreační výdejnu v New Jersey (Foto)

Pro Tahira Johnsona, vlastnící vlastní výdejnu konopí, Simply Pure Trenton , v srdci svého rodného města New Jersey, se stala příležitostí posílit historicky utlačovanou černošskou komunitu, jen pár minut od hlavního města státu Trenton, který byla zasažen Válkou proti drogám z Reaganovy éry.

Další devětatřicetiletý Ewing, NJ, rodák a jeho přítel z dětství John Dockery, vyhráli dvě z 11 licencí udělených Cannabis Regulatory Commission jako žadatelé o sociální spravedlnost na otevření lékárny pro dospělé. Dockery’s Simply Pure franšíza bude později umístěna v centru Trentonu.

„Jedním ze skvělých příkladů toho, co zde děláme, je nejen to, že umožňujeme lidem podnikat a podnikat, ale také tytéž peníze, jako jsou příjmy z daní, které se získávají z konopí, jsou vyčleněny na obnovu stejné komunity, které byly poškozeny válkou proti drogám,“ řekl Johnson.

Prodeje konopí v USA prokázaly, že jde o lukrativní byznys, přičemž podle MJBizDaily se očekává, že tržby přinesou ekonomice 100 miliard dolarů . Jen v New Jersey bylo od 21. dubna 2022 do 31. prosince prodáno více než 328 milionů dolarů v rekreačním konopí , přičemž stát vybral více než 20 milionů dolarů na daňových příjmech.

Johnson nazývá práci v konopném průmyslu „kariérou budoucnosti“.

Design nově vznikající konopné prodejny:

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa