USA – Nový výbor bude pracovat na federální legalizaci konopí

USA – Nový výbor bude pracovat na federální legalizaci konopí

Americká rada pro konopí spustila nový Super PAC (Political Action Committee) – „Legalize America“ – jehož cílem je ukončit válku proti drogám.

Organizace ve středu oznámila, že zahájila národní „první Super PAC věnovaný reformě konopí“, která bude pracovat na zvýšení profilu konopí jako národního tématu ve volbách v roce 2024 „a dále“ a bude podporovat zodpovědnou legalizaci konopí v celé USA. států.

Výbor uvádí: „Jsme odhodláni spolupracovat s obhájci, odborníky v oboru a vůdci komunity na vytváření politik, které podporují legalizaci konopí promyšleným a odpovědným způsobem.

„Naše primární zaměření je na podporu federální legalizace, vymazání záznamů o nenásilných trestných činech týkajících se konopí a zajištění toho, aby se výhody legalizace dostaly ke všem Američanům bez ohledu na rasu, etnický původ nebo socioekonomický status.“

ČTĚTE TAKÉ: USA – Sportovní výbor NCAA doporučuje odstranění marihuany ze seznamu testů na dopping

Podle Market Watch, Legalize America v současné době zkoumá úsilí o získávání finančních prostředků prostřednictvím souhrnných darů od zákazníků v lékárnách s konopím. Publikace vysvětluje, že toto úsilí bude brzy zahájeno testovacím programem na nejmenovaném místě s nadějí, že se rozšíří na vícestátní provozovatele konopí po celých USA.

Matt Karnes, zakladatel GreenWave Advisors, výzkumné a poradenské firmy v oblasti konopí, publikaci řekl: „Je zřejmé, že dynamika ve prospěch federální reformy narůstá, protože stále více Američanů podporuje konec prohibice konopí.

„Myslím, že nastal čas, aby se toto odvětví, a zejména větší nadnárodní operátoři, přiklonilo k agresivnějšímu lobbování, aby bylo možné dostat legislativu konečného úspěchu.“

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa