Cann Group dluží National Australia Bank 61 milionů dolarů

Cann Group dluží National Australia Bank 61 milionů dolarů

Obchodník s konopím, podporovaný národní australskou bankou, Cann Group odhalil, že mu v pátek dochází hotovost, protože dluh vůči bance vzrostl o 5,3 milionu dolarů na 60,96 milionu dolarů, zatímco její investice do viktoriánského skladu konopí v hodnotě 115 milionů dolarů tlačí na její solventnost. .

NAB nereagovala na žádost o komentář ke stavu dluhové facility, kterou Cann Group poprvé získala v prosinci 2020 na financování výstavby skladu v Mildura, Victoria.

Výkaz peněžních toků obchodníka s konopím ukazuje, že za čtvrtletí do 30. června zaznamenal provozní hotovostní ztrátu ve výši 5,3 milionu USD při nárůstu tržeb o 23 procent na 5,1 milionu USD, s dostupnou hotovostí ve výši 764 000 USD.

Společnost odmítla komentovat svůj tlak na peněžní toky nebo dluh tvořený čerpanou bankovní facilitou ve výši 50 milionů USD a facilitou pracovního kapitálu ve výši 15 milionů USD.

Zařízení Mildura také obdrželo finanční podporu od regionálního fondu pro pracovní místa viktoriánské vlády, ale podpora akcionářů se vypařila s tím, že akcie od roku 2020 klesly o 90 procent.

Jeho hrůzná událost zahrnovala ztrátu kybernetické bezpečnosti ve výši 3,6 milionu dolarů poté, co uvedla, že byla podvedena při provádění plateb za díla v zařízení Mildura neznámé třetí straně, aby se stala obětí sofistikovaného kybernetického podvodu proti společnosti a jejímu zahraničnímu dodavateli.

V pátek prodejce konopí dodal, že získal 4,46 milionu dolarů od maloobchodních akcionářů jako součást červencového navýšení kapitálu, ačkoli původně cílil na 11,7 milionu dolarů.

Rovněž oznámila plány na získání hotovosti podáním žádosti o vrácení vládních daní ve finančním roce 2023 spolu s potenciální dohodou o prodeji části svých pěstebních zařízení a určitých obchodních aktiv za 5,48 milionu dolarů konkurenčnímu léčivému konopí Sativate Ltd.

Část získaných peněz bude použita na podporu plánů na produkci 12,5 tuny konopí na roční bázi, uvedla společnost.

Zdroj: 420Intel.com

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa