Austrálie: Den, kdy se zapsal do dějin nový zákon o legalizaci konopí! (Foto)

Austrálie: Den, kdy se zapsal do dějin nový zákon o legalizaci konopí! (Foto)

Senátor zelených Shoebridge dnes představil zákon The Greens Legalizing Cannabis Bill 2023, který povoluje rekreační užívání konopí pro dospělé v celé zemi. Je to poprvé, co byl federálnímu parlamentu předložen návrh zákona, který by mohl s podporou obou komor vytvořit legální domácí a komerční trh s konopím po celé Austrálii. 

Senátor Zelených a mluvčí spravedlnosti Senátor Shoebridge řekl: 

„Pouhou špetkou politické odvahy a kolaborace smíchané s náklaďákem zdravého rozumu můžeme vytvořit zákon a jím ukončit válku proti konopí. 

„Je čas přestat předstírat, že konzumace této rostliny, kterou každý rok zkonzumují doslova miliony Australanů, by měla být stále považována za zločin. 

„Každý ví, že nejde o to, jestli v Austrálii legalizujeme konopí, ale o to kdy! …a dnes děláme obrovský krok vpřed. 

„Zelení jsou tady, aby to udělali, a my budeme tvrdě pracovat na získání čísel pro vytvoření tohoto zákona.“ 

„Je čas chopit se mnoha příležitostí, které legalizace přináší. To zahrnuje veřejné příjmy ve výši 28 miliard dolarů, které může legalizace přinést za prvních 9 let provozu. 

„Toto je šance pro desítky tisíc kvalitních zelených pracovních míst, nové malé podniky, obohacené regionální ekonomiky a přínos pro cestovní ruch, který přijde se založením zcela nového právního odvětví. 

„Je to příležitost regulovat kvalitu, sílu a bezpečnost produktu, který již používají miliony Australanů, a je to šance radikálně snížit škody tím, že zabráníme tomu, aby 80 000 Australanů ročně bylo chyceno v systému trestní justice za držení. z konopí.

„S využitím kolektivní moudrosti tisíců přispěvatelů, kteří se s námi podělili o své znalosti a zkušenosti, předkládáme solidně podložený návrh zákona, který mapuje cestu k legalizaci konopí v celé Austrálii.

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa