Obchodní skupina s konopím obviňuje státní byrokracii ze „zkázy“ (Video)

Obchodní skupina s konopím obviňuje státní byrokracii ze „zkázy“ (Video)

Podle Todda Johnsona, výkonného ředitele New Jersey Cannabis Trade Association, je v New Jersey pro podniky s konopím příliš obtížné rozjet se.

Asociace tento týden vydala zprávu, v níž kárá New Jersey za vytvoření toho, co nazývá „smyčka zkázy“, přičemž obviňuje byrokracii ve státní komisi pro regulaci konopí ze zpoždění v udělování licencí a schvalování podniků.

„Očekávalo se, že New Jersey bude silnější než Missouri a Maryland. Očekávalo se od nás, že budeme mít trh v hodnotě miliardy dolarů přímo z brány, zatímco v prvním celém roce našeho legálního prodeje konopí pro dospělé jsme si ani nemyslím, že jsme překonali 800 milionů dolarů,“ řekl Johnson.

Ramez Maxemous z URB’N Dispensary v Newarku řekl: „Lékárnu bychom mohli otevřít za tři až šest měsíců, ale otevření obchodu s konopím trvá tři až čtyři roky… Ale, víte, chápu, že je to zbrusu nový trh. A víte, každý se chce ujistit, že to děláme správným způsobem, a já to podporuji. Ale myslím, že je to rozhodně příliš těžké.“

Chirali Patel, zakladatel advokátní kanceláře Blaze Responssible, se zprávou CTA zásadně nesouhlasí. Větší problém je podle ní v tom, že obce schvalovací proces příliš komplikují nebo neudělují souhlas vůbec.

„Investoři sledují zprávy. Sledují trendy a vidí titulky. A když titulek říká: ‚Hej, tohle je smyčka zkázy‘, peníze do našeho státu nepřijdou,“ řekl Patel.

Zdroj: TED GOLDBERG, www.njspotlightnews.org/

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa