New York – Nad US Open Court se zase linula vůně Cannabis (Video)

New York – Nad US Open Court se zase linula vůně Cannabis (Video)

NEW YORK — Na US Open se stala marihuana pěkným překvapením. Štiplavý pach marihuany, který se linul po vnějším kurtu, zatemnil koncentraci jednoho z nejlepších světových hráčů a zanechal dojem, že není neoficiální vůni města kam uniknout.

Zatímco přesný zdroj zápachu zůstával v úterý záhadou, jedna věc byla jasná: Hřiště Court 17, kde si osmá nasazená Maria Sakkari během své prohry v prvním kole stěžovala na ohromující aroma marihuany, se v posledních letech mezi hráči proslavilo svou výraznou, nezaměnitelnou vůní.

„Court 17 rozhodně voní jako obývák Snoop Dogga,“ řekl Alexander Zverev, 12. nasazený hráč turnaje, který v úterý na kurtu vyhrál svůj úvodní zápas. „Ach můj bože, je to všude. Celý dvůr voní jako tráva.“

Mluvčí Chris Widmaier řekl, že USTA vyslýchala úředníky a zkontrolovala video z poledního zápasu a nenašla „žádný důkaz“, že by někdo kouřil Cannabis na tribuně hřiště Court 17, což vedlo ke spekulacím, že to mohlo přijít těsně před branami stadionu ze sousedního Corona Parku.

Bezpečnostní pracovník Rojas řekl, že pachy konopí se staly nevyhnutelnou součástí života. „Otoč se za každý roh a ucítíš to. Teď je to součást našeho světa. Musíš si na to zvyknout.“

Co by tedy řekl Sakkarimu nebo jinému hráči, který si stěžuje na pot během soutěže světové úrovně?

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa