Tyson 2.0 s hrdostí oznamuje novou spolupráci ve státě Montana

Tyson 2.0 s hrdostí oznamuje novou spolupráci ve státě Montana

MISSOULA, Mont. , 1. září 2023 /PRNewswire/ – Montana , známá svou úžasnou krásou, je nyní domovem spolupráce, která pozvedne zkušenost s konopím ve státě Treasure State do nových výšin. Tyson 2.0, v čele s legendárními Mike Tysonem a Carma HoldCo, s hrdostí oznamuje své partnerství s Yellowstoned™ v Montaně .

Tento vzrušující podnik spojí úchvatnou krajinu Montany s nezapomenutelným zážitkem z kouření, který si spotřebitelé užijí. Produktová řada Tyson 2.0, která je dnes k dispozici v Montaně , zahrnuje řadu pečlivě zpracovaných nabídek, které zanechají nadšence touhu po více.

Chutné pokrmy Mike Bites, plné květinové předvalky a blunts a jemně pěstěné květiny budou podporovány skupinou Yellowstoned Group of Partners, aby si ji mohli vychutnat všichni v Montaně . Tyson 2.0 připravuje půdu pro rafinovaný a pohlcující zážitek ze spotřeby a Yellowstoned si klade za cíl tuto vizi proměnit ve skutečnost.

„Partnerství s Yellowstoned™ v Montaně je obrovským skokem pro naši globální expanzi Tyson 2.0,“ říká Adam Wilks , generální ředitel Carma Hold Co a partner Mika Tysona v jejich mimořádné značce.

“ Přírodní krása Montany slouží jako dokonalé pozadí pro naši vizi a my jsme odhodláni nabídnout obyvatelům a návštěvníkům jedinečný zážitek z konopí, který ladí s tímto nádherným prostředím.“

Yellowstoned™ sdílí toto vzrušení, když dychtivě spojují své síly s Tysonem 2.0.

„Jsem tak vděčná za tuto příležitost. Nemůžeme být více nadšeni z partnerství s The Champ a přinést jeho značku do našeho domovského státu,“ říká Danielle Kingston , prezidentka Yellowstoned™. „Společně se snažíme o revoluci v konopné krajině v Montaně vytvářením inovativních produktů, které oslavují krásu státu a poskytují významné zážitky obyvatelům a turistům po celém světě.“

Dlouho očekávané spuštění Tyson 2.0 Cannabis v Montaně je konečně tady a znamená zlom ve státním konopném průmyslu. Ať už jste hrdým obyvatelem Montany nebo zvědavým cestovatelem hledajícím jedinečný zážitek, Tyson 2.0 a Yellowstoned vás zvou k objevování synergie konopí a nejkrásnějšího místa na Zemi.

O Tyson 2.0
Tyson 2.0 spuštěný v říjnu 2021 , založený kulturní ikonou Mikem Tysonem a sériovým podnikatelem Chadem Bronsteinem . Dnes je to jedna z nejrychleji rostoucích značek konopí ve Spojených státech . Oceněná řada konopí Tyson 2.0 zahrnuje vybrané květiny, čisté koncentráty a spotřební materiál, který je skvělý, vše známé pro svou výjimečnou kvalitu, konzistenci a dostupnou cenu.

Tyson 2.0 je k dispozici ve vybraných státech USA a kanadských provinciích prostřednictvím partnerství s nejlepšími provozovateli konopí ve své třídě, takže nároční nadšenci konopí si mohou užívat nesporné konopí kdekoli. Navštivte www.tyson20.com  nebo nakupujte zboží na www.shoptyson20.com .

O Yellowstoned
Yellowstoned™ je místo, kde se esence prémiového konopí snoubí s nezkrotným duchem divokého západu. Jako exkluzivní partner Tyson 2.0 v Montaně se Yellowstoned™ věnuje léčbě kmenů, které odrážejí výjimečnou kvalitu krajiny v Montaně . Objevte povznesenou cestu konopím s odrůdami, které ztělesňují srdce divočiny. Chcete-li se dozvědět více o Yellowstoned, přejděte na: www.goyellowstoned.com .

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa