Pozvánka na mezinárodní konopnou konferenci Hemp & Industry

Pozvánka na mezinárodní konopnou konferenci Hemp & Industry

Dne 16. 10. 2023 se v reprezentativních prostorech ÚZEI uskuteční mezinárodní konference Hemp & Industry, která se zaměří na všestranné využití konopí v potravinářství a různých průmyslových oborech. Událost pořádá český konopný klastr CzecHemp v rámci evropského projektu HempClub.

Na konferenci, která bude celá v anglickém jazyce, se představí světově uznávaní odborníci na konopné semínko, experti na zpracování vlákna do celé řady produktů – od automobilových karoserií přes podestýlky pro hospodářská zvířata až po univerzální využití ve stavebnictví (konopný beton, izolace atd.). Díky podpoře evropského projektu HempClub bude vstupné zdarma, pouze bude třeba vyplnit dotazník a být mezi první 100 přihlášenými. Registrační systém bude spuštěn v září.

VÍCE INFORMACÍ NAJDETE ZDE.

V rámci 4 panelových diskuzí získáte přehled o nejnovějších trendech pěstování a zpracování technického konopí od světových lídrů v této rychle se rozvíjející oblasti trvale udržitelné bioekonomiky. Zároveň získáte nové kontakty a know-how, díky kterému bude vaše případné konopné podnikání jednodušší. 

Zdroj: www.czechemp.cz

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa