Forbes.com: Mike Tyson v Amsterdamu otevřel svůj Coffeeshop (Foto a Video)

Forbes.com: Mike Tyson v Amsterdamu otevřel svůj Coffeeshop (Foto a Video)

TYSON 2.0, značka konopí Mikea Tysona, spustila nový Coffeeshop pod svou značkou v Amsterdamu v Nizozemsku.

Otevření amsterdamského Coffeeshopu je prvním krokem společnosti na evropský trh.

Od nyní mohou zákazníci navštívit nový Coffeeshop, která nabízí řadu produktů pod značkou TYSON 2.0 včetně příslušenství a dalších inovativních položek.

„Je to splněný sen otevřít naši první kavárnu v Amsterdamu,“ řekl Mike Tyson, spoluzakladatel a hlavní brand Officer TYSON 2.0, v tiskovém prohlášení a dodal, že kavárna ponoří jeho fanoušky do plnohodnotného zážitku. kde si mohou užívat produkty TYSON 2.0.

Tyson se nejen proslavil jako legendární boxer, ale stal se také vysoce uznávaným podnikatelem a obhájcem konopí, takže africký stát Malawi v roce 2021 oslovil boxerskou hvězdu a požádal ho, aby se stal jejich oficiálním konopným velvyslancem. Požádali bývalého mistra světa v těžké váze, aby převzal roli velvyslance Cannabis Branch v Malawi, aby přilákal zahraniční investice.

Adam Wilks, generální ředitel TYSON 2.0, vysvětlil, že Amsterdam se stal jednou z nejlepších světových turistických destinací s více než 18 miliony návštěvníků ročně. Otevření kavárny TYSON 2.0 v Amsterdamu proto pro společnost znamená významný úspěch, protože rozšiřuje svůj mezinárodní dosah mimo Severní Ameriku a na evropský trh.

„Těšíme se, že v Amsterdamu představíme značku a životní styl TYSON 2.0 a budeme našim evropským fanouškům sloužit špičkovými produkty, kterými jsme známí,“ uvedl v tiskovém prohlášení.

Jeden z produktů Tyson 2.0, který nedávno získal virální pozornost, se nazývá Mike Bites . Jedná se o konopné jedlé gumy ve tvaru ucha, v odkazu na neslavný incident, kdy Tyson kousl pravé ucho bývalého profesionálního boxera Evandera Holyfielda. Toto kousnutí vyústilo v Tysonovu diskvalifikaci z mistrovství světa v těžké váze World Boxing Association v roce 1997 a byla mu odebrána boxerská licence, zatímco dostal pokutu 3 miliony dolarů.

Tyson’s coffeeshop se nachází v centru Amsterdamu a má rozlohu přes 1200 čtverečních stop (asi 111 m2). Obchod zahrnuje ikonické barevné schéma značky červené a černé, spolu s odhalenými cihlovými zdmi a nábytkem ze světlého dubu. Salonek umožňuje hostům komunikovat se značkou TYSON 2.0, nabídkou jejích produktů a skleněným barem.

Otevření kavárny v Amsterdamu přichází poté, co značka oznámila svou první mezinárodní expanzi do Kanady ve spolupráci s Purple Farm Genetics. V srpnu 2022 společnost také uzavřela partnerství s HEXO Corp na uvedení produktů TYSON 2.0 v Kanadě.

Spuštění kavárny v Amsterdamu se shoduje s tím, že město přehodnotilo předpisy týkající se přístupu do konopných kaváren.

Model konopné kavárny se v Evropě i mimo ni stal tak ikonickým, že dokonce i americký stát Kalifornie zvažuje jeho přijetí.

I když konopí není v Nizozemsku legální, země má vůči konopí a dalším „měkkým drogám“ politiku tolerance, stejně jako předpisy o prostituci. Tato kombinace vyústila v přitažlivou rozmanitost volnočasových aktivit pro mnoho turistů, kteří zemi navštíví.

Městská rada však v únoru oznámila , že kouření konopí v Red Light District bude od poloviny května zakázáno, což znamená, že konopí bude povoleno konzumovat pouze uvnitř konopných kaváren, nikoli však na veřejných venkovních plochách. Zákaz kouření může být v budoucnu rozšířen i na venkovní posezení konopných kaváren.

Tato politika je součástí iniciativy rady zlepšit kvalitu života místních obyvatel, kteří vyjádřili nespokojenost s vysokým objemem turistů v oblíbených oblastech, jako je De Wallen, největší městská čtvrť červených luceren.

Amsterdam také plánuje zahájit kampaň , která má zahraniční návštěvníky odradit od účasti na aktivitách souvisejících s alkoholem, drogami a sexem. Kromě toho zavádí komplexní soubor opatření pro boj s nepříznivými dopady cestovního ruchu, který způsobuje nepříjemnosti místním obyvatelům.

Evropská země mezitím nedávno oznámila svůj plán spustit pilotní program , který bude experimentovat s legálním prodejem konopí do konce letošního roku.

Autor: Dario Sabaghi

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa