Tesu.edu: USA – TESU nabídne certifikáty pro kariéru v konopí

Tesu.edu: USA – TESU nabídne certifikáty pro kariéru v konopí

Thomas Edison State University dnes oznámila, že spolupracuje s Green Flower, kalifornskou vzdělávací společností zaměřenou na konopí, na spuštění nových online certifikačních programů, které se zaměřují na příležitosti v konopném průmyslu. Green Flower má podobná partnerství s více než 20 vysokoškolskými institucemi po celé zemi.

Čtyři certifikační programy se budou týkat obchodu, zdravotnictví a lékařství, práva a politiky, zemědělství a zahradnictví. Jsou otevřeny komukoli, bez ohledu na jejich dovednosti, a jsou ideální pro podnikatele, poskytovatele zdravotní péče, právní odborníky a pěstitele, kteří se chtějí dozvědět více o příležitostech ve vznikající oblasti konopí.

V současné době 20 států, včetně New Jersey, legalizovalo rekreační užívání marihuany dospělými, podle The Council of State Government. V prvním roce legálních prodejů se očekává, že New Jersey vygeneruje tržby 775 milionů dolarů. Podle projekcí Point Seven Group, globální poradenské firmy v oblasti konopí, by toto číslo mohlo v roce 2026 dosáhnout vrcholu 2,4 miliardy dolarů.

„V TESU jsme nadšeni, že se můžeme pustit do tohoto partnerství se společností Green Flower, abychom nabídli neúvěrové kurzy pro kariéru v oblasti konopí,“ řekl Dr. Merodie A. Hancock, prezident TESU. „Tato spolupráce podtrhuje náš závazek k rozvoji pracovní síly a poskytuje dostupné možnosti pro pracující dospělé, aby získali dovednosti a znalosti potřebné v dnešní pracovní síle. Prostřednictvím tohoto partnerství pěstujeme lepší budoucnost pro jednotlivce, kteří chtějí vyniknout v nově se rozvíjejícím odvětví, a zároveň posilujeme naše poslání posilovat celoživotní vzdělávání.“

Každý certifikační program se skládá ze tří osmitýdenních kurzů. Studenti dostávají online výuku ve zvolené tematické oblasti od odborných členů fakulty prověřených a vybraných společností Green Flower. Vzdělávací programy vyvíjejí atestovaní lékaři a právníci spolu s odborníky v oblasti strojírenství a zemědělství.

„Green Flower je nadšený, že může začít naše partnerství se státní univerzitou Thomase Edisona. Historie univerzity odhodlání sloužit netradičním studentům a pomáhat jim najít a růst v nové kariéře je tím pravým důvodem, proč jsme chtěli vytvořit partnerství,“ řekl Daniel Kalef, ředitel pro růst, Green Flower. „Vzhledem k tomu, že toto odvětví nadále vzkvétá a roste, v přísných a důvěryhodných vzdělávacích programech na pomoc profesionálům po celé zemi a jistě i v New Jersey zůstala mezera. Oceňujeme vedení univerzity za jejich prozíravost, která chce být jednou z prvních institucí ve státě, která nabízí certifikační programy určené k přípravě lidí na kariéru na nyní nejrychleji rostoucím trhu práce v zemi.“

Každý ze čtyř programů konopných certifikátů začíná 6. listopadu. Cena za program je 2 950 USD. Registrace je nyní otevřena.

Studenti, kteří se zaregistrují do více programů konopných certifikátů, ušetří 33 procent na každém dalším programu. Každý certifikační program začíná kurzem „Cannabis 101“.

Po dokončení konopného certifikačního programu studenti obdrží digitální odznak vydaný Thomas Edison State University a Green Flower Institute. Studenti budou mít také přístup k robustní síti zaměstnavatelů. Pro více informací navštivte cannabiseducation.tesu.edu .

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa