Internationalcbc.com: Budoucí historie konopí byla zasazena ve Slovinsku, na mezinárodní akci

Internationalcbc.com: Budoucí historie konopí byla zasazena ve Slovinsku, na mezinárodní akci

NEJVĚTŠÍ EVROPSKÁ VĚDA A TECHNOLOGIE V OBLASTI KONOPÍ B2B • ÚČASTNÍCI Z VÍCE NEŽ 80 ZEMÍ • VYSTAVOVATELÉ A SPONZOŘI • ŘEČNÍCI V OBORU

International Cannabis Business Conference ve Slovinsku je nejnovější a nejzajímavější evropskou vědeckou a technologickou výstavou a konferencí. Slovinsko již slouží jako mezinárodní centrum výzkumu a inovací pro různá průmyslová odvětví a rychle se stává předním světovým lídrem v oblasti zdokonalených metod produkce konopí a vývoje produktů. Je to ideální místo, kde se mohou scházet přední světoví experti na vědu a technologie v oblasti konopí, a musí se ho zúčastnit podnikatelé, investoři, tvůrci politik a poskytovatelé průmyslových služeb z celé planety.

Minulý týden 7. a 8. září se ve slovinském Bledu konala mezinárodní konference o konopí, přičemž večer před akcí se konala VIP recepce. Dvoudenní akce byla věnována nově vznikající mezinárodní vědě a technologii konopí.

Mezi řečníky na konferenci, která je součástí série konopných akcí pořádaných po celém světě, byla Dr. Metka Paragi, současná tajemnice pro zdravotnictví kabinetu slovinského premiéra. Dr. Paragi, přední mezinárodní mikrobiolog, přivítal účastníky vůbec první mezinárodní obchodní konference o konopí, která se konala ve Slovinsku.

Poskytla stručný přehled aktuální míry využití ve Slovinsku a také diskutovala o úrovni podpory úsilí o modernizaci politik v regionu. Dr. Paragi také poskytl aktuální informace o současném stavu konopné politiky a výzkumu ve Slovinsku. Jednalo se o vůbec první prezentaci současného úředníka na této vládní úrovni na mezinárodní konferenci o konopí.

Dr. Metka Paragi Mezinárodní obchodní konference o konopí Bled Slovinsko

Kromě Dr. Paragiho na dvoudenní vědeckotechnické konferenci vystoupili:

  • Lumír Hanuš – hlavní vědecký pracovník, Lumir Lab, Asana Bio Group LTD
  • Tamara Lah Turmšek – biochemik, výzkumný pracovník Národního biologického ústavu, Lublaň
  • Peter Homberg – partner, Dentons, vedoucí European Cannabis Group
  • Ngaio Bealum – ceremoniář konference
  • Alex Rogers – CEO a výkonný producent, International Cannabis Business Conference
  • Božidar Radišič – projektový manažer a zakladatel Výzkumného přírodního ústavu
Mezinárodní obchodní konference o konopí Bled Slovinsko

Na závěr akce uspořádala Mezinárodní obchodní konference o konopí jednu ze svých nechvalně proslulých afterparty, kterou nevedl nikdo jiný než nejslavnější a nejoblíbenější slovinský umělec Magnifico .

Magnifico mezinárodní obchodní konference o konopí Slovinsko 2023
Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa