Cannabishealthnews.co.uk: Konopný průmysl v UK spouští průzkum „debankingu“

Cannabishealthnews.co.uk: Konopný průmysl v UK spouští průzkum „debankingu“

Průzkum, který má porozumět rozsahu bankovních problémů britského konopného průmyslu, zahájila Rada pro průmysl konopí (CIC).

Vyplývá to z přetrvávajících neoficiálních obav v celém odvětví ohledně problémů s dostupností bankovních účtů a dalších finančních služeb.

Bez obchodního bankovního účtu jsou nejen ovlivněny operace společnosti, ale jako společnost s ručením omezeným nemohou legálně fungovat.

Dotazník, jehož vyplnění zabere jen 3–5 minut, je k dispozici zde

Generální ředitel Cannabis Industry Council, Mike Morgan-Giles, k tomu uvedl: „Rada Cannabis Industry Council neoficiálně slyšela o konopných podnicích, které si nemohou otevřít bankovní účty, přijímat platby a provádět základní bankovní činnosti.

„Tato omezení mají dopad na schopnost podniků fungovat, poškozují finanční životaschopnost našeho legitimního odvětví a také potenciálně způsobují stres zúčastněným.

„Vyzýváme celé odvětví, aby dokončilo náš průzkum, abychom mohli lépe porozumět současnému stavu a zapojit regulační orgány do jakýchkoli problémů.“

Již existují předpisy, které mají pomoci zajistit, aby si zákazníci mohli otevřít bankovní účty. Finanční instituce si však ponechávají značný prostor pro odmítnutí potenciálních obchodních klientů.

Průzkum debankingu probíhá do pátku 27. října a je otevřen celému britskému průmyslu Cannabis na předpis, CBD a konopí.

Všechny odpovědi budou zcela důvěrné a při jakékoli následné činnosti budou použity pouze agregované údaje. 

Autor: Redaktor zpráv

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa