Globenewswire.com: Odhaduje se, že velikost trhu s konopným extraktem dosáhne do roku 2032 23,1 miliardy USD a poroste s CAGR 20,4 %

Globenewswire.com: Odhaduje se, že velikost trhu s konopným extraktem dosáhne do roku 2032 23,1 miliardy USD a poroste s CAGR 20,4 %

Očekává se, že velikost trhu s konopím během 10 let vzroste z 15 miliard USD na 50,91 miliard USD. Americký trh s konopím se bude rozšiřovat v důsledku zvyšující se legalizace konopí v zemi.

Newark, 22. října 2023 (GLOBE NEWSWIRE) – The Brainy Insights odhaduje, že  trh s konopným extraktem v hodnotě 3,6 miliardy USD v roce 2022 dosáhne 23,1 miliardy USD do roku 2032. Obchod roste v důsledku legalizace užívání konopí pro léčba mnoha chronických stavů, jako je úzkost, artritida, rakovina a Alzheimerova choroba, stejně jako zvýšená poptávka po extraktech z konopí, jako jsou oleje a tinktury. Rostoucí porozumění mnoha terapeutickým výhodám konopí je hnacím motorem růstu trhu.

Podrobnosti o pokrytí zprávy

Zpráva o pokrytíPodrobnosti
Období předpovědi2023–2032
Základní rok2022
Velikost trhu v roce 20223,6 miliardy USD
Velikost trhu v roce 203223,1 miliardy USD
CAGR20,4 %
Počet stránek v přehledu236
Pokryté segmentyTyp extraktu, Typ produktu, Zdroj
ŘidičiNárůst přijetí konopného extraktu
PříležitostiMožnosti vývoje nových produktů a diverzifikace produktů
OmezeníOmezte expanzi trhu

Žádost o stažení ukázkové výzkumné zprávy – https://www.thebrainyinsights.com/enquiry/sample-request/13589

Klíčový pohled na trh s konopným extraktem

Severní Amerika se ukázala jako nejvýznamnější trh s 77,3% podílem na tržbách v roce 2022.

Severní Amerika dominovala trhu s podílem na trhu kolem 77,3 % v roce 2022. Podle nedávných údajů více než 57,3 % Američanů podporuje užívání marihuany k léčbě onemocnění včetně rakoviny a zmírnění bolesti a zánětu. Faktory jako legalizace konopí, jeho rostoucí akceptace širokou veřejností a jeho efektivnější využití pro lékařské účely tedy podporují expanzi regionálního podnikání.

Segment plného spektra představoval v roce 2022 největší podíl na trhu 69,6 %.

Segment plného spektra dominoval trhu s tržním podílem kolem 69,6 % v roce 2022. Extrakty s celým spektrem jsou často spojovány s „efektem doprovodu“. Tato myšlenka naznačuje, že smíchání terpenů, jiných rostlinných chemikálií a složek konopí v jejich přirozeném poměru může mít synergické účinky, které zvyšují terapeutickou hodnotu extraktu.

Ropný segment představoval v roce 2022 největší podíl na trhu 62,6 %.

Trhu dominoval ropný segment s podílem na trhu kolem 62,6 % v roce 2022. Výhody konopí a produktů z něj vyrobených jsou široce uznávány. Například v Kanadě sami lékárníci poučují zákazníky o výhodách a nevýhodách užívání konopí a také o omezeních lidského těla.

Segment marihuany měl v roce 2022 největší podíl na trhu 82,9 %.
Segment marihuany dominoval trhu s tržním podílem kolem 82,9 % v roce 2022. Růst tohoto trhu lze přičíst jeho lékařské hodnotě. Mezi více než 100 aktivními složkami rostliny je sloučenina THC, která spotřebitelům dodává vysokou.

Dynamika trhu

Ovladač: Nárůst přijetí konopného extraktu

Legalizace konopí pro lékařské nebo rekreační použití v některých zemích měla podstatný dopad na trh s konopnými extrakty. Legalizací konopí na více místech vznikají nové trhy a obchodní příležitosti pro těžbu a prodej konopí. Jak si stále více lidí uvědomuje potenciální zdravotní přínosy konopí, změnily se postoje k této droze a její přijímání běžnou populací. Zákazníci hledají alternativní způsoby příjmu konopí, jako jsou extrakty, kvůli jeho pohodlí, přesnosti dávkování a diskrétnosti. Rostoucí poptávka ze strany spotřebitelů pohání růst trhu s konopnými extrakty.

Máte zájem získat výzkumnou zprávu? Zeptejte se před nákupem – https://www.thebrainyinsights.com/enquiry/buying-inquiry/13589

Někteří z hlavních hráčů působících na trhu s konopným extraktem jsou:

• The Cronos Group
• Maricann Inc
• Organigram Holdings Inc.
• The Cronos Group
• Aphria Inc
• Tikun Olam
• CANOPY GROWTH CORPORATION
• Tilray
• Aurora Cannabis

Klíčové segmenty pokrývají na trhu:

Podle typu extraktu:

• Konopné izoláty
• Celospektrální extrakty

Podle typu produktu:

• Tinktury
• Olej

Podle zdroje:

• Konopí
• Marihuana

Podle regionu

• Asie a Tichomoří (USA, Kanada, Mexiko)
• Evropa (Německo, Francie, Spojené království, Itálie, Španělsko, zbytek Evropy)
• Asie a Tichomoří (Čína, Japonsko, Indie, zbytek APAC)
• Jižní Amerika (Brazílie a zbytek Jižní Ameriky)
• Střední východ a Afrika (SAE, Jižní Afrika, zbytek MEA)

Mít dotaz? Promluvte si s analytikem výzkumu – https://www.thebrainyinsights.com/enquiry/speak-to-analyst/13589

O zprávě:

Trh je analyzován na základě hodnoty (miliardy USD). Všechny segmenty byly analyzovány na celosvětové, regionální a národní bázi. Studie zahrnuje analýzu více než 30 zemí pro každou část. Zpráva analyzuje hnací faktory, příležitosti, omezení a výzvy pro získání kritického náhledu na trh. Studie zahrnuje Porterův model pěti sil, analýzu atraktivity, analýzu produktu, analýzu nabídky a poptávky, analýzu pozice konkurenta, analýzu distribuce a marketingových kanálů.

O The Brainy Insights:

The Brainy Insights je společnost zabývající se průzkumem trhu, jejímž cílem je poskytovat společnostem užitečné informace prostřednictvím analýzy dat, aby zlepšily jejich obchodní schopnosti. Máme robustní model předpovědí a odhadů, abychom splnili cíle klientů v podobě vysoce kvalitních výstupů v krátkém čase. Poskytujeme jak přizpůsobené (pro klienty specifické), tak syndikátní zprávy. Naše úložiště syndikátních zpráv je různorodé ve všech kategoriích a podkategoriích napříč doménami. Naše přizpůsobená řešení jsou přizpůsobena tak, aby splňovala požadavky klientů, ať už chtějí expandovat nebo plánovat uvedení nového produktu na globální trh.

Kontaktujte nás

Avinash D
Vedoucí obchodního rozvoje
Telefon: +1-315-215-1633
E-mail: sales@thebrainyinsights.com 
Web: http://www.thebrainyinsights.com 

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa