Iol.co.za: JAR – 644 Cannabis pěstitelů získá do konce měsíce licence

Iol.co.za: JAR – 644 Cannabis pěstitelů získá do konce měsíce licence

Jižní Afrika/KwaZulu-Natal – Člen Výkonné rady (MEC) pro zemědělství a rozvoj venkova, Super Zuma, řekl, že 644 pěstitelů konopí v KwaZulu-Natal obdrží koncem tohoto měsíce povolení k pěstování.

Zuma reagovala na IOL ohledně některých taktik, které plánují použít při legalizaci konopného průmyslu, aby umožnila venkovským komunitám těžit z masové kultivace.

Zuma spolu s MEC pro hospodářský rozvoj, cestovní ruch a záležitosti životního prostředí Siboniso Duma prosazují hnutí směrem k zelené místní ekonomice.

Celkem „644 Cannabis pěstitelů, kteří jsou v databázi odboru zemědělství a rozvoje venkova KZN, obdrží povolení do 29. října.

„Máme analytickou laboratoř, která hraje klíčovou roli při určování kvality produktů od farmářů; naši lidé budou mít z tohoto zařízení prospěch, jak jsme uvedli v našem společném prohlášení vydaném v pátek,“ řekl Zuma.

Ministerstvo zemědělství má v obci Msunduzi laboratoř, která se věnuje výzkumu a vývoji osvědčených zemědělských postupů a také vzdělává zemědělce o standardech a postupech.

Aby bylo konopí považováno za „lékařské“, musí mít určitou kvalitu z hlediska obsahu tetrahydrokanabinolu neboli síly „THC“.

THC je psychoaktivní látka v konopí, která přináší euforický účinek.

MEC Duma uvedla, že provincie využije své četné exportní brány k usnadnění obchodu s konopím a konopnými produkty, aby pomohla obyvatelům posílit obchod.

„Tyto agentury budou k dispozici pro pomoc běžným členům společnosti. Máme také vládní resorty a další subjekty, které budou vysvětlovat, jak bude legalizace léčebného konopí přínosem pro běžné členy společnosti.

„Naším cílem zůstávají běžní členové společnosti. Nechceme, aby zůstali pozadu,“ řekla Duma.

IOL

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa