Chystáte se na Jamajku? Nezapomeňte navštívit unikátní „Herb Houses“ (Foto)

Chystáte se na Jamajku? Nezapomeňte navštívit unikátní „Herb Houses“ (Foto)

Herb House jsou na Jamajce nazývány konopné lékárny – díky Rastafariánům, kteří používají ganju ve svých posvátných obřadech a po mnoho desetiletí ji nazývali „Herb“. 

Naplnění vašeho zážitku z dovolené po Jamajce bude více než pravděpodobně zahrnovat návštěvu jednoho z Herb Houses, které se objevují po celém ostrově. Tato zařízení nejsou nic jako sterilní lékárny, které možná znáte ze svého okolí. Jsou to lékařské kliniky, kavárny v amsterdamském stylu, hipsterské butiky a lázně s elegantními pohodlnými kuřáckými pokoji v jednom. Navíc včetně tzv. Budterů, kteří jako nejlépe informovaní prodejci se specializací na Cannabis vás poučí o jejich jedinečných místních kmenech. 

Nyní, když konopný průmysl celosvětově vzkvétá, Jamajka konečně vstoupila na palubu. Jak se po celém ostrově začínají objevovat Herb Houses s konopím, marihuana se stala snadno dostupnou pro místní obyvatele i turisty. Je pravděpodobné, že nebudete muset cestovat příliš daleko, abyste nějakou našli. Existují však omezení ze strany Úřadu pro udělování licencí pro konopí, který zde toto odvětví reguluje.

 Zde je návod, jak fungují:  

  1. Pro vstup musíte být starší 18 let. 
  2. Musíte mít po ruce státem vydaný průkaz totožnosti. 
  3. Musíte vyplnit podrobný formulář s informacemi o pacientovi/prominutí. 
  4. Pokud máte zájem o koupi, potřebujete lékařské potvrzení. Naštěstí můžete použít certifikace z jiných zemí, které jsou stále platné. Pro ty, kteří ji nemají, je vždy na místě praktický lékař, který vám může napsat recept na tak jednoduché nemoci, jako je úzkost nebo chronická bolest.  

Po dokončení těchto kroků jste připraveni užít si dokonalý zážitek z konopí! 
Návštěvníky vždy doprovází budteři, kteří jsou sami o sobě odborníky na Cannabis. Odpoví na všechny vaše otázky, informují vás o nabídce obchodu a provedou vás procesem nákupu kmene, který je pro vás nejlepší. 

Ať už používáte konopí nebo ne, výlet do jednoho z několika Herb Housů by měl být na vašem seznamu. Mezi pamlsky, které najdete v lékárnách, jsou např. pre-rolly, vape pera, mlýnky, oleje, sativa, indica a hybridní kmeny apod.

4 nejznámější Herb House na Jamajce:

1. JACANA

JACANA, Manor Park, Kingston Dispensary8 Upper Manor Park Plaza, 184 Constant Spring Road, Kingston+1 876 883 5103

Jacana již několik let pěstuje konopí na své 100akrové organické farmě pěstované na slunci v horách St Ann na Jamajce. Mezi její aktivity patří kromě farmy také laboratoř a výrobní zařízení farmaceutické kvality, výzkum a vývoj konopí a čtyři maloobchodní výdejny. Společnost již uvedla na trh několik nových produktů léčebného konopí. Cílem společnosti Jacana je učinit svou výdejnu výjimečnou nejen kvalitou svých produktů, ale také elegantním designem a zákaznickou zkušeností v prodejně, která je vzdělávací a zábavná.

2. Kaya Herb House

Kaya Herb House, 1 Weed Street, Greenwich Park, Drax Hall, Ocho Rios876 627 93331 Trelawny St, Falmouth876-996-4617herbhouse@kayainc.net

Kaya se zaměřuje především na zdravotní a wellness turistiku. Obě jeho maloobchodní zařízení se nacházejí převážně v turistických oblastech. Jejich první obchod v Ocho Rios je něco málo přes hodinu jízdy od Kingstonu; Zdá se, že 2. ve Falmouthu se konkrétně zaměřuje na návštěvníky výletních lodí. Oznámili plány na otevření dalších 5. Kaya hrdě prohlašuje, že její růstová operace kombinuje tradiční metody s moderními technikami k výrobě toho, co považuje za jednu z nejkvalitnějších ganja na světě. Vyrobili 18 kmenů vítězů Cannabis Cupu.

3. Epican Jamaica

Epican Jamaica, 67 Constant Spring Road, Kingston1-3 Jimmy Cliff Boulevard, Montego Bay876-668-7676 

Úspěch sídla společnosti Epican v Kingstonu nevyhnutelně vedl k otevření druhého zařízení na „Hip Strip“ v druhém městě Jamajky, Montego Bay, které bude sloužit místním i hostujícím pacientům. Byly oznámeny plány na další 3 obchody. Společnost zaměstnává desítky malých místních farmářů ve svém pěstitelském závodě v Blue Mountains a byla první společností, které byla udělena licence na pěstování a následné zpracování a prodej lékařské ganja na Jamajce.

4. Island Strains Herb House

Island Strains Herb House, Gloucester Avenue, Montego Bay(876) 418-7656

Island Strains, který vlastní a provozuje americko/jamajský manželský pár, se chlubí tím, že všechny jeho byliny jsou 100% místní od semínka až po prodej. Nabízí širokou škálu odrůd konopí vhodných pro zdravotní stavy, jako je mimo jiné nespavost, léčba bolesti, nevolnost, úzkost, deprese, ztráta chuti k jídlu.

5. Sensi Medical Cannabis House

Sensi Medical Cannabis House, Pulse Centre, 38A Trafalgar Road, Kingston 5Chances Beach, Norman Manley Boulevard, Negril876-615-4984

Stejně jako ostatní jamajské bylinkové domy se zdá, že Sensi je také poněkud vertikálně integrován, získává ganju z vlastní farmy doplněné sítí malých pěstitelů. To je ten, který hodláme horlivě sledovat nejen kvůli jejich ambiciózním plánům růstu, ale také proto, že se zdá, že dělají vzrušující věci v oblasti konopí a kuchyně. Díky významné investici od Aphria, jedné z největších konopných společností na světě kotované na NYSE, je tento nový hráč důkazem příležitostí, které zahraniční hráči vidí na jamajské ganja scéně. Sensi slibuje řadu nových a vzrušujících produktů a také ochranu ostrovních malých farmářů konopí, kteří jsou páteří tohoto odvětví.

Vodopády, moře, nekonečné promenády a Cannabis wellness patří k těm nejkrásnějším a nejpohodovějším vyhledávaným cílem většiny cestování. Jamajské Herb House vám poskytnou pozitivní sílu, čistotu a životodárnou energii. Vydejte se po destinacích které jsou přátelské ke konopí a Cannabis kultuře.

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa