Dovolená: 3 nejoblíbenější formy konopí v Thajsku

Dovolená: 3 nejoblíbenější formy konopí v Thajsku

Vzhledem k tomu, že v Thajsku stále vzniká spousty nových Cannabis shopů, neustále se zvyšuje i rozmanitá nabídka konopných produktů a Cannabis wellness, turismus,  jsou ve většině konopných výdejen k dispozici tři hlavní typy Cannabis produktů. Které to jsou a jak si vybrat? Podívejme se na to!

Přestože existuje široká škála novějších, inovativnějších produktů z konopí, mnoho uživatelů stále preferuje tradiční květinu. Květ, také známý jako „Bud“ palice či pupen, je částí rostliny konopí, kterou lze inhalovat nebo kouřit. Po kultivaci se květina suší a po té putuje do prodejen či lékáren k prodeji.

Jedním z důvodů popularity Cannabis květů je její všestrannost. Palice Cannabis můžete konzumovat několika způsoby, například inhalací pomocí vaporizéru, pomocí vodní dýmky, srolováním do jointu nebo jako ingredience do pokrmů. Další výhodou použití květů je široká škála běžně dostupných kmenů, takže je pravděpodobné, že najdete kmen, který si oblíbíte na základě chutě, vůně nebo druhu účinku. Kromě toho je květina ve srovnání s jinými produkty z konopí cenově dostupnější a má vysokou biologickou hodnotu. Vzhledem k tomu, že inhalace Cannabis květů je příjemná, čistá pro zachování zážitku z vůně a chutě, umožňuje aktivním složkám konopí proniknout přímo do vašeho krevního oběhu, účinky jsou téměř okamžité.

Na druhou stranu, inhalace či kouření květiny vyžaduje kuřácké zařízení, jako je rolovací papír, dýmka nebo vaporizér. Kromě toho může být trvání opojení z kouřícího květu krátké, typicky trvá od jedné do tří hodin. 

Potraviny

Pokud neradi kouříte, ale chtěli byste Cannabis vyzkoušet, pak jsou potraviny pro vás skvělou volbou. Konopné dobroty jsou, jednoduše řečeno, jakýkoli potravinářský produkt obsahující aktivní i neaktivní látky z konopí. V anglickém jazyce jsou nazvané „edibles“ a přicházejí v nádherných různých formách a podobách.

 Pryč jsou doby, kdy vaší jedinou volbou byl pouze „Space cake“. Dnes si je lze užít všemožnými kreativními způsoby. Od gumových bonbónů po čokoládu, pečivo až po nápoje, výběr je tak rozmanitý, jako vaše chuťové pohárky. Kromě toho, že je lze nalézt v konopných lékárnách po celém Thajsku, existují také různé Cannabis restaurace a kavárny, které nabízejí pokrmy a gurmánské vychytávky s obsahem konopí.

Proces infuze, nazývaný dekarboxylace, aktivuje složky konopí, což vede k lahodným výtvorům neskutečných rozmanitostí.. Abyste si tyto dobroty vychutnali, jednoduše je sníte nebo vypijte. Mějte na paměti, že může trvat trochu déle, než se účinky projeví, protože musí projít vaším trávicím systémem. Výhodou však je, že účinky trvají déle a přesné dávkování je jednoduché. Buďte opatrní, abyste nezkonzumovali příliš mnoho, protože přílišné požívání může vést k intenzivnímu opojení.

Cannabis kosmetika a wellness

Topické látky z konopí jsou v Thajsku nabízené pro wellness úlevu od bolesti, relax a pohodlí. Tyto produkty, včetně pleťových vod, wellness masáží, balzámů a krémů, jsou naplněny výtažky z konopí, které při aplikaci na pokožku zmírňují nepohodlí přesně tam, kde je to potřeba.

Jejich použití je jednoduché – pro rychlou úlevu stačí aplikovat přímo na postižené místo. Někteří dokonce používají koupelové produkty s obsahem konopí pro relaxaci celého těla.

Zatímco topické přípravky jsou vynikající pro cílenou úlevu, neposkytnou vám euforické vzrušení spojené s jinými formami konopí, protože se nedostanou do vašeho krevního oběhu. Pokud tedy hledáte léčebné přínosy, aniž byste se cítili nadneseně, konopné topické přípravky by pro vás mohly být ideální volbou.

Pokud jde o vapy, tinktury a koncentráty, jejich dostupnost zůstává omezená kvůli přetrvávající právní nejistotě. Existuje však několik výdejen konopí, které nabízejí vaporizéry i se související produkty.

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa