Internationalcbc.com: Marocký král jmenuje generálního ředitele Národní agentury pro Cannabis

Internationalcbc.com: Marocký král jmenuje generálního ředitele Národní agentury pro Cannabis

V polovině roku 2021 Maroko schválilo klíčové opatření, které pomohlo připravit cestu pro vznikající legální průmysl konopí v zemi. Maroko dlouho sloužilo jako hlavní zdroj neregulovaného konopí, zejména pro evropský kontinent.

Nyní, díky tomu, že národ modernizuje své konopné politiky, se legální konopí pěstuje v několika marockých provinciích. Zhruba před rokem vydalo Maroko deset povolení pro legální pěstování léčebného konopí. Zemědělská družstva v severních horských oblastech Al Houceima, Taounat a Chefchaouen obdržela povolení.

Agenturou, která dohlíží na vznikající právní průmysl v zemi, je Národní agentura pro regulaci činností souvisejících s konopím, která se poprvé sešla v červnu 2022 . Agentura nedávno přijala nového generálního ředitele. Světové zprávy z  Maroka :

Marocký král Mohammed VI jmenoval Mohameda El Guerrouje generálním ředitelem Národní agentury pro regulaci činností souvisejících s konopím (ANRAC).

Jmenování bylo oznámeno během  čtvrtečního zasedání Rady ministrů  v Rabatu.

Před novým jmenováním El Guerrouj slouží jako  dočasný ředitel  pro ANRAC od září 2022.

Mohamed El Guerrouj jmenován generálním ředitelem marocké agentury pro Cannabis

Ještě nějakou dobu potrvá, než se marocký právní průmysl rozšíří do té míry, že bude moci jakýmkoliv smysluplným způsobem konkurovat neregulovanému trhu země. Stejně jako v jiných právních jurisdikcích stále existuje neregulovaný trh, bude to do jisté míry vždy platit v Maroku.

Jak již bylo řečeno, jakýkoli ekonomický stimul, který může rozvíjející se průmysl poskytnout, je pravděpodobně velmi vítán v Maroku, kde je příjem na hlavu nízký a pracovní místa se často hledají obtížně.

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa