Marijuanamoment.net: RFK Jr. zveřejnil reklamu na prezidentskou kampaň vyzývající k legalizaci marihuany „Ukončit závislost“ (Video)

Marijuanamoment.net: RFK Jr. zveřejnil reklamu na prezidentskou kampaň vyzývající k legalizaci marihuany „Ukončit závislost“ (Video)

Robert F. Kennedy Jr., nezávislý kandidát na prezidenta pro rok 2024 , říká, že USA musí „legalizovat hrnec, aby ukončily závislost“.

V reklamě kampaně, která stahuje klipy ze zářijového rozhovoru C-SPAN, Kennedy popisuje svůj plán na federální legalizaci marihuany a vyčlenění daňových příjmů na léčbu a rehabilitaci užívání návykových látek.

Kandidát, který zahájil svou kampaň jako demokrat před přechodem k nezávislosti minulý měsíc, řekl, že chce vybudovat tuto infrastrukturu „jako součást mého prezidentství“ a dodal, že „centra obnovy detoxikace“ pomohou řešit „nárůst duševních chorob“. a PTSD a drogová závislost, která oslabuje naše děti.“

„Musíme začít uzdravovat naši zemi mnoha způsoby,“ řekl Kennedy. Kromě legalizace a zdanění marihuany vyzval k reformě, která by zajistila, že podniky s konopím budou schopny „skutečně ukládat své zisky a příjmy“, spíše než fungovat na bázi převážně hotovosti, která „podporuje více kriminality“.

Pokud bude marihuana zdaněna „tvrději“, zemi by to umožnilo „zaplatit léčbu závislosti pro naše děti,“ řekl.

Syn bývalého generálního prokurátora Roberta Kennedyho a synovec prezidenta Johna F. Kennedyho již dříve prozradil, že v mládí osobně bojoval se závislostí na jiných látkách 15 let. A přestože vyjádřil obavy z „šíření stimulantů a látek měnících mysl“, řekl také, že věří v „osobní svobody“ a považuje současnou politiku kriminalizace a věznění lidí kvůli drogám za neudržitelnou.

Od dubna, kdy vstoupil do prezidentského klání, Kennedy opakovaně prosazoval svou komplexní agendu protidrogové politiky, o níž dříve řekl, že  by také zahrnovala legalizaci a zdanění určitých psychedeliků .

Poté, co guvernér Floridy Ron DeSantis (R) v červnu prohlásil, že se nepohne k dekriminalizaci konopí, pokud bude zvolen do Bílého domu, čímž vyvolal kritiku z obou stran, Kennedy sdílel na sociálních sítích článek Marihuana Moment o DeSantisových komentářích a postavil je do  protikladu  . s jeho vlastní agendou.

Také ten měsíc diskutoval o svých 40 letech střízlivosti během rozhovoru v podcastu „Club Random with Bill Maher“, přičemž  odmítl Maherovu nabídku kouřit s ním  v show. Nezdálo se však, že by mu hostitelova shovívavost v průběhu chatu nevadila.

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa