Expertmarketresearch.com: Top 2 společnosti pohánějící legální trh s konopím v Severní Americe

Expertmarketresearch.com: Top 2 společnosti pohánějící legální trh s konopím v Severní Americe

Podle analýzy Expert Market Research se očekává, že legální trh s konopím v Severní Americe poroste v prognózovaném období 2023–2028 o 27 % v důsledku rostoucí poptávky po konopí pro rekreační a léčebné účely.

S podporou příznivých politik vlád v regionu se konopí používá pro rekreační a léčebné účely. V Severní Americe je kanabinoid považován za doplněk, který napomáhá růstu trhu. Mnoho výzkumných studií prokázalo významný přínos konopí při léčbě rakoviny. To pravděpodobně zvýší jeho poptávku po léčbě rakoviny, čímž podpoří legální trh s konopím v Severní Americe. 

Kromě toho miliony Američanů trpí chronickou bolestí a spoléhají na opioidní léky proti bolesti. Léčebné konopí má potenciál bojovat proti opioidní epidemii ve Spojených státech. Drogy pocházející z konopí se stále častěji používají jako náhrada opioidů, protože u nich nehrozí předávkování a jsou méně návykové. Tyto faktory napomáhají růstu trhu legálního konopí v Severní Americe.

Rostoucí výzkumné a vývojové aktivity související s konopím a uvádění nových produktů na trh ze strany výrobců a předních společností dále napomáhají růstu legálního trhu s konopím v Severní Americe v prognózovaném období. Trh roste také s rostoucí podporou veřejnosti pro legalizaci marihuany a posunem k produktům na bázi konopí. 

V březnu 2021 dosáhl prodej konopí ve Spojených státech rekordních 17,5 miliardy USD, protože Američané konzumovali více marihuany. To bylo hlášeno jako 46% nárůst oproti roku 2019. Nejvyšší nárůst dolaru v roce 2020 byl zaznamenán ve státech jako Illinois, které v loňském roce rozšířily svůj trh s léčivým konopím o prodej pro dospělé. 

Přečtěte si více o této zprávě – VYŽÁDEJTE SI BEZPLATNÝ VZOROVÝ KOPIE V PDF

2 nejlepší legální společnosti s konopím v Severní Americe:

Tilray

Hlavní sídlo:New York, Spojené státy americké
Zřízení:2013
Webová stránka:https://www.tilray.com/

Tilray je jedním z globálních lídrů v pěstování, zpracování, distribuci a výzkumu konopí. Společnost působí ve více než sedmi zemích a poskytuje služby desítkám tisíc spotřebitelů a pacientů. Je prvním dodavatelem květů a extraktů konopí s certifikací GMP. Je také prvním podnikem, který dodává legální lékařskou marihuanu do Austrálie a na Nový Zéland. 

Marihuana Company of America, Inc

Hlavní sídlo:Kalifornie, Spojené státy americké
Zřízení:1985
Webová stránka:https://www.marihuanacompanyofamerica.com/

Marihuana Company of America, Inc. je jedním z lídrů v poskytování služeb na klíč pro trhy s konopím a legálním konopím. Firma je vícestátním licencovaným operátorem a mateřskou společností s odvětvím pěstování, distribuce a celosvětového spotřebního zboží. MCOA také pokračuje v vizionářských investicích tím, že drží majetkové podíly v řadě významných soukromě i veřejně obchodovaných konopných podniků.

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa