Organizace Weed for Warriors, jak jejich konopí pomáhá veteránům

Organizace Weed for Warriors, jak jejich konopí pomáhá veteránům

FRESNO, Kalifornie – Američtí vojenští veteráni byli těžce zasaženi krizí z předávkování opiáty. Podle některých odhadů se úmrtnost mezi lety 2010 a 2019 zvýšila o 53 %.

Organizace Weed for Warriors patří mezi ty, kteří hledají další výzkum a pozornost ohledně toho, jak může konopí nabídnout alternativy k léčbě bolesti a snížení škod způsobených opiáty.

„Děti mnoha veteránů řeknou totéž: ‚Konopí mi vrátilo mého otce‘, ‚Konopí mi vrátilo matku‘,“ řekl Sean Kiernan, generální ředitel společnosti Weed for Warriors se sídlem v Sacramentu .

V sobotu, kdy jsou veteráni oslavováni za jejich službu národu, budou mít někteří ve Fresnu přístup k produktům z konopí zdarma. Podle SB 34 mohou organizace jako Weed for Warriors spolupracovat s konopnými výdejnami a poskytovat produkty z konopí zdarma lidem, kteří mají potíže s přístupem k léčebnému konopí – jako jsou veteráni.

Weed for Warriors naváže partnerství s konopnou výdejnou Embarc – která se nachází ve Fresnu a dalších oblastech v severní Kalifornii – za účelem distribuce bezplatných produktů z konopí veteránům.

Podle Nica Magbanuy, který dělá marketing pro Embarc, veteráni dostanou tašku s více než tuctem konopných produktů a také 20% slevu po celou sobotu a asistenci při přihlášení k lékařské kartě.

Společnost je partnerem pro bezplatné distribuce po celý rok a produkty jsou darovány různými výrobci.

Soukromí lékaři mohou podepsat lékařské použití konopí v Kalifornii pro kvalifikované pacienty. Federální poskytovatelé zdravotní péče jako Veterans Affairs uznávají používání produktu mezi veterány, ale oficiálně jej neschvalují.

Kiernan, který je armádním veteránem, říká, že postoje v celé zemi se mění – jako například nedávno schválený zákon o marihuaně v Ohiu – a doufá, že bude pokračovat v šíření povědomí o tom, jak může konopí pomoci veteránům, jako je on.

„Konopí umožňuje lidem znovu se zapojit do světa, znovu se připojit ke svým rodinám a znovu se zapojit do práce,“ řekl Kiernan.


Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa