Cannabisbusinessexecutive.com: Budování budoucnosti Cannabis: Rychlejší a chytřejší cesta k pěstitelským zařízením na klíč

Cannabisbusinessexecutive.com: Budování budoucnosti Cannabis: Rychlejší a chytřejší cesta k pěstitelským zařízením na klíč

Příliš dlouhé dodací lhůty pro výstavbu zařízení pro produkci Cannabis prodlužují vytváření příjmů pro nové začínající podniky. Předem navržená zařízení s kompletním balením nabízejí řešení problému. 

CINCINNATI, 1. září 2023 — Řešení společnosti Prospiant ke zkrácení zdlouhavých stavebních časů, které brzdí rychlost uvádění na trh pro nové začínající podniky s konopím, představuje velmi potřebný posun v přístupu k budování skleníků a pěstování v interiéru.

Jakmile operace obdrží své licence na novém trhu s konopím, závod začíná, přičemž začínající podniky žokejují o cenu za uvedení svých produktů na trh jako první. Čas jsou peníze.

Vítězové tohoto závodu profitují z konkurenční výhody, která jim v prvním roce provozu obvykle přináší vyšší tržby. Ti, kteří vstoupí na trh později, sledují, jak tyto příležitosti k výnosům mizí, protože velkoobchodní ceny začnou klesat. Když se rychlost ukáže jako zásadní, dlouhé dodací lhůty představují skutečný problém s vážnými finančními nevýhodami.

Cesta od návrhu zařízení k provoznímu stavu na klíč často přetéká časově náročnými úzkými hrdly a neefektivitou, která může zbrzdit dokončení projektu o rok nebo déle. Vzhledem k tomu, že pěstitelé přicházejí o příležitosti k tržbám a státy diktují kratší dodací lhůty, vrhl se Prospiant do akce, aby byl proces nastavení skleníku pro pěstitele konopí méně skličující a časově náročný – vstupte do Pre-Engineered Solutions .

Pre-Engineered Solutions Does the Heavy Lifting
Pre-Engineered Solutions přebírá tři osvědčené modely kultivace Prospiant, nejlepší ve své třídě, a nabaluje je vším, co začínající podniky potřebují k rychlému přesunu z holé půdy do provozu na klíč. Výsledkem je zjednodušený proces návrhu a konstrukce skleníku nebo vnitřního pěstování, který urychlí dobu uvedení na trh o tři měsíce nebo déle – bez kompromisů v kvalitě.

Získané tři měsíce se rovná hodinám úspory času. Tržby vytvořené rychlostí uvedení na trh se mohou vyšplhat až na 3 764 947 USD v závislosti na typu zařízení, které si start-up vybere. Úspora nákladů v kombinaci s plně integrovaným zařízením, doplněným o všechny průmyslově osvědčené systémy potřebné pro kultivaci nejvyšší úrovně, odpoutá začínající podniky od složitého, stres vyvolávajícího břemene vybavení samotného pěstebního zařízení.

Pre-Engineered Solutions navíc řeší nevyhnutelné problémy, které vznikají, když na stavebním projektu pracuje příliš mnoho lidí – mezery v rozsahu, zmeškané termíny, neočekávaná zpoždění a problémy s dodavateli třetích stran. Začínající firmy s konopím si užívají bezproblémové nastavení, které je v souladu se státními předpisy.

Předem připravená řešení máte pokryto

Pre-Engineered Solutions zahrnuje tři zabalené modely – Sealed Venlo, Hybrid Vail a Indoor Grow – které pokrývají širokou škálu pěstitelských potřeb a strategií.

Kontrola úrovně vlhkosti ve sklenících konopí a vnitřních pěstírnách zaujímá první místo na seznamu hlavních starostí pěstitelů. Je třeba pečlivě zvážit výběr konstrukce, která má správný typ ventilace pro dané místo.

To, co funguje dobře v oblastech s vysokou relativní vlhkostí a nižším deficitem tlaku par (VPD), nefunguje v suchých oblastech vyžadujících menší odběr vody z prostředí. Vybrané balíčky struktur pre-Engineered Solutions umožňují start-upům přizpůsobit správnou strukturu na správné místo pro maximální efektivitu, bez ohledu na to, kde působí v USA nebo Kanadě.

Zapečetěný Venlo

Sealed Venlo představuje nejlepší klimaticky řízené řešení pro pěstování konopí ve skleníku. Nabízí kompletní kontrolu okolní vlhkosti, teploty a intenzity světla. Tento zcela utěsněný skleník zabraňuje vniknutí vnějších škůdců a kontaminantů do pěstební zóny.

Kultivátory mohou řídit a provozovat Sealed Venlo, jako by to byl vnitřní pěstír. To snižuje kapitálové a provozní náklady díky výhodám přirozeného slunečního světla a dalších faktorů spojených se skleníkem.

Výhody Sealed Venlo

  • Zvyšte výnosy rostlin a zdraví plodin.
  • Snižuje provozní náklady. Jsou mnohem nižší než při pěstování uvnitř, bez ztráty kontroly nad prostředím a výnosu.
  • Udržujte si konkurenceschopnost produkcí kvalitních květin po celý rok.
  • Regulujte vlhkost a teplotu v oblastech s vysokou vlhkostí. Poskytuje úplnou kontrolu pro pěstitele, kteří nemohou používat venkovní vzduch k chlazení svých pěstebních zón.
  • Snižuje riziko škůdců a kontaminantů.
  • Zvyšte koncentrace CO2 a udržujte je na maximálních úrovních.
  • Ušetřete čas na údržbu díky výšce a skleněné střeše ve srovnání s jinými standardními konstrukcemi.

Hybridní Vail

 Kultivátory pracující v podnebí s nízkou vlhkostí mohou díky hybridnímu Vailu profitovat z vysoce kvalitní produkce květin za atraktivní kapitálové a provozní náklady. Tato struktura nabízí flexibilitu pro přizpůsobení různým potřebám a stylům pěstování. Jeho tradiční vrcholový design přijímá různé typy tuhých střešních krytin pro optimální růstové prostředí. U Hybrid Vail přispívá možnost celoročních sklizní (5 až 6 ročně) k vyšším celkovým ziskům.

Výhody hybridního Vailu

  • Přizpůsobte se potřebám různých kultivačních systémů.
  • Vylepšete kontrolu kondenzace a maximalizujte sněhovou pokrývku se střechou ve špičkovém stylu.
  • Využijte přirozené sluneční světlo, abyste minimalizovali doplňkové osvětlení a ušetřili kapitálové a provozní náklady.
  • Dodržujte požadavky na zatížení sněhem a větrem. 

Vnitřní růst

Indoor Grow eliminuje všechny proměnné prostředí a vytváří cestu pro 100% plnou kontrolu a přesné řízení podmínek prostředí při současném využití výhod konstrukce Venlo. Udržuje vnitřní skleníkovou strukturu se všemi výhodami vnitřního pěstování ve skladu a navíc s bonusem v podobě úspory kapitálových nákladů.

Výhody Indoor Grow

  • Zabraňuje pronikání škůdců a kontaminantů do pěstební zóny pomocí zcela uzavřeného zařízení
  • Maximalizujte výnosy a rostlinnou genetiku s plnou kontrolou environmentálních parametrů.
  • Udržujte konzistentní nastavené hodnoty pro silný výkon závodu v každém ročním období.
  • Replikujte ovladatelnost uzavřeného skladu pro opakované sklizně a větší výnosy, bez ohledu na klima nebo umístění.

Zrychlete svou rychlost na trh

Konkurence je tvrdá a do konopí každý den vstupují noví hráči. Aby pěstitelé konopí získali podíl na tomto rychle rostoucím odvětví, musí rychle vstoupit na trh s vaším produktem.

Investoři a pěstitelé mohou uznat výnosy během prvního roku od provedení počáteční investice pomocí Pre-Engineered Solutions. Kromě zkrácení doby realizace vašeho projektu se společnost Prospiant zavazuje, že vám pomůže produkovat plodiny konopí nejvyšší kvality, abyste rychle získali věrnost značce a vybudovali opakované podnikání.

Tým průmyslových odborníků společnosti Prospiant je připraven poskytnout svou podporu na každém kroku. Kontaktujte nás na sales@prospiant.com a zjistěte více o Pre-Engineered Solutions.

O Prospiantovi

Prospiant, portfolio zemědělských technologií společnosti Gibraltar Industries, Inc. (NASDAQ: ROCK) je předním americkým poskytovatelem řešení pro zemědělství s kontrolovaným prostředím (CEA) na klíč pro pěstování konopí, okrasných rostlin a plodin, stejně jako dodavatel zakázkových skleníky pro výzkum, vzdělávání a maloobchod. Navštivte Prospiant.com a zjistěte více.


Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa