Cannabisbusinessexecutive.com: Největší distributor Cannabis v Kalifornii se zhroutil

Cannabisbusinessexecutive.com: Největší distributor Cannabis v Kalifornii se zhroutil

Letos na jaře se šířily zvěsti  , že HERBL, jedna z největších kalifornských  distribučních Cannabis společností, je na pokraji krachu. Mike Beaudry, generální ředitel společnosti, tedy 18. května rozeslal e-mail s prohlášením, že „tyto fámy nejsou kategoricky pravdivé. HERBL je i nadále plně funkční.“

O necelý měsíc později se HERBL zcela zhroutil.Selhání HERBL zanechalo stopy škod, které poškodily malé konopné značky a  připravily stát  o 17 milionů dolarů na nezaplacených daních. HERBL je pouze nejnovější kalifornský startup, který se rozpadl, po společnostech jako Flow Kana, která získala kapitál ve výši 175 milionů dolarů,  jen aby se zhroutila , a MedMen, kalifornském startupu, který si vydělal miliardové ocenění a říkal si Apple Store of Weed. jen aby se letos ocitl  na pokraji finančního krachu .

Zákony státu Kalifornie vyžadují, aby distribuční společnosti pracovaly jako prostředníci mezi výrobci konopí a maloobchodníky. Zánik HERBL se stal obřím blikajícím červeným varovným znamením, protože distributoři hrají na kalifornském trhu zásadní roli; Pokud může společnost tak velká a zakořeněná jako HERBL upadnout, říkají odborníci, pak jsou v tomto odvětví hluboké problémy, které povedou pouze k dalším neúspěchům společnosti.

„Mám pocit, že budeme svědky významného počtu uzavírání a to z hora až dolů v celém dodavatelském řetězci,“ řekl Wesley Hein, prezident Asociace distribuce Cannabis, SFGATE. 

[Přečtěte si více @ SF Gate]

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa