Dutch-passion.com: 6 nejovocnějších samonakvétacích odrůd konopí

Dutch-passion.com: 6 nejovocnějších samonakvétacích odrůd konopí

Kvalitní samonakvétací strainy s lahodnou ovocnou chutí patří k tomu nejoblíbenějšímu a nejprodávanějšímu v naší nabídce konopných semen. Díky rychlému a jednoduchému životnímu cyklu s „automatickým“ začátkem kvetení můžete při pěstování indoor očekávat sklizeň přibližně po 75 dnech od vyklíčení semen.

Nejnovější analýzy také ukazují, že nejlepší ovocné automaty se mohou pochlubit až třikrát vyšším průměrným obsahem terpenů, než mají v průměru ostatní odrůdy. Na základě nezávislých laboratorních údajů vám v tomto článku vysvětlíme, proč jsou nejovocnější samonakvétací strainy v dnešní době zárukou těch nejkvalitnějších sklizní v domácích podmínkách.

Vyvracíme mýty o chuti feminizovaných a samonakvétacích odrůd

V době, kdy se samonakvétací semena objevila na trhu, převládal dlouho názor, že jejich chuť a síla se v žádném případě nemůže vyrovnat těm nejlepším feminizovaným konopným varietám. A byla to samozřejmě pravda.

Trvalo skutečně řadu let průkopnického šlechtění a neustálého genetického vylepšování ze strany společností, mezi které patří i Dutch Passion, než se samonakvétacím strainům podařilo dosáhnout úrovně nejlepších fotoperiodických variet. Vývoj se ale nezastavil a v posledních letech se díky šlechtitelskému umu objevily na trhu neuvěřitelné samonakvétací genetiky, jakou jsou třeba Auto Skywalker Haze nebo Auto Cinderella Jack, které obě pravidelně dosahují vysoké kvality.

V poslední době se nezávislé testy zaměřují nejen na kanabinoidy, ale i na terpeny, a ukazují, že některé silně ovocné samonakvétací odrůdy mají extrémně bohatý terpenový profil. V případě odrůdy Auto Forbidden Cherry byly hlavní ovocné terpeny naměřeny v až TROJNÁSOBNĚ vyšších koncentracích, než je běžné. Takto voňavé palice se vůbec nedají srovnávat s průměrnými květy.

Dříve populární názory, že automaty neobsahují dostatečné velké množství kanabinoidů a/nebo terpenů, už dávno neplatí. Dnes stačí zasadit ta nejkvalitnější samonakvétací semena a těšit se na takové obsahy kanabinoidů a terpenů, které se vyrovnají i těm nejlepším klasickým fotoperiodickým odrůdám. A někdy je dokonce předčí!

Auto Forbidden Cherry: nový terpenový rekordman mezi odrůdami Dutch Passion

Auto-Forbidden-Cherry-Fruity-Autoflowers

Auto Forbidden Cherry je jedním z nejnovějších šlechtitelských úspěchů společnosti Dutch Passion, na který jsme obzvláště hrdí. Ze semen této vysoce výkonné samonakvétací variety budete mít rostliny keříkovitého tvaru s pořádným výnosem a sytě červenými a růžovými odstíny potentních palic. Co je na této odrůdě asi nejzajímavější, je však potenciál vyprodukovat vpravdě šílené množství terpenů. Celkový obsah může přesáhnout více než 1,6 % hmotnosti palic!

Normální odrůdy konopí přitom obvykle obsahují kolem 0,5 % obsahu terpenů z celkové hmotnosti dosušených květů. Kvalitní strainy, které prošly správným curingem, mohou překročit 1 % terpenů z celkového objemu. Hodnota 1,6 % nezávisle naměřená v palicích Auto Forbidden Cherry však posouvá laťku o řádný kus výš. Můžete se těšit na neuvěřitelnou a nepřekonatelnou chuť a aroma, které vhodně doplňuje vysoká potence těchto nádherně zbarvených květů.

Auto Blackberry Kush: rychle rostoucí samonakvétačka s chutí lesního ovoce

Auto-Blackberry-kush-fruity-autoflowers-cannabis-seeds

Genetika skrývající se v Auto Blackberry Kush pochází ze speciálního křížení ikonické Blueberry s hašišovou indikou z naší genové banky. Palice jsou většinou tmavě zbarvené s pronikavou vůní sladkých lesních plodů. Jedná se o opravdový chuťový orgasmus a díky velmi vysokým kvalitám můžete očekávat špičkové květy nejen z hlediska chuti a vzhledu, ale i nekompromisních účinků typických pro indiky.

Semena Auto Blackberry Kush jsou ideální volbou pro growery, kteří potřebují sklízet co nejdříve. Při pěstování indoor s 20 hodinami světla denně lze sklízet už po 65 dnech od vyklíčení semen. Tato samonakvétací odrůda je součástí rodiny semen s označením Blue, jejíž členové posbírali ocenění v řadě Cannabis Cupů a všechny více či méně vycházejí z genetiky původní legendární Blueberry.

Auto Daiquiri Lime: samonakvétací sativa s vysokými výnosy a citrusovou chutí

Auto-Daiquiri-Lime-large-fruity-autoflower

Pokud jste příznivci semen sativních genetik s bohatou ovocnou chutí a vůní, pak vám seedbanka Dutch Passion doporučuje vyzkoušet speciální odrůdu Auto Daiquiri Lime. Ta je součástí kolekce konopných semen USA Special a zároveň jedním z našich samonakvétacích bestsellerů díky své charakteristicky bohaté ovocné chuti, podlouhlým palicím s pořádnými výnosy a silným účinkům.

Od naklíčení semínka až do sklizně uběhne 10 až 11 týdnů při pěstování indoor a světelném cyklu doporučovaném Dutch Passion (tzn. 20 hodin světla denně). Aroma má pikantní a citrusové s lahodnou benzinovou tečkou. Jedná se o nenáročnou samonakvétací varietu, která vznikla křížením legendárních odrůd Californian Orange x USA Sour Diesel.

Auto Lemon Kix: nejlepší volba pro milovníky ovocné nálože a extrémní potence

Auto-lemon-kix-lemon-autoflower-cannabis-seeds-dutch-passion

Auto Lemon Kix je odrůda dříve prodávaná pod názvem Auto Lemon Zkittles (změna názvu proběhla kvůli zákonům), která produkuje pravděpodobně nejsladší ovocnou vůni z celé nabídky Dutch Passion. Tato samonakvétací sativa je natolik potentní, že neměla problém zařadit se do kolekce semen s extrémně vysokými kvalitami. Tato kategorie je přitom vyhrazena pouze pro ty nejnabušenější odrůdy, které v optimálních podmínkách dosahují vysokých kvalit.

Životní cyklus rostliny trvá při pěstování indoor přibližně 12 týdnů při světelném cyklu 20/4, doporučovaném pro samonakvétací konopí a přináší pozoruhodně vysoké výnosy. Semena Auto Lemon Kix jsou nejlepší volbou pro každého, kdo hledá extrémní sílu se sladkými palicemi, které chutnající po tropickém ovoci. Rostliny mohou dosahovat středních / velkých rozměrů a pěstují se tak snadno, že se doporučují i začínajícím pěstitelům. Pak samozřejmě i zkušeným zahrádkářům, kteří chtějí vyzkoušet ultimátní kvalitu.

Laboratorní analýza ukázala, že obsah terpenů v curingovaných palicích je přibližně 1,3 %. Očekávejte tak pořádně voňavé paldy s pronikavým ovocným / sladkým aroma a mimořádně příjemnými účinky!

Auto Orange Bud: původní genetika Orange Bud v automatickém kabátě

Auto-Orange-Bud-classic-orange-autoflower-cannabis-seed

Auto Orange Bud pochází z původní legendy oceněné v nespočtu Cannabis Cupů – Orange Bud a na samonakvétací odrůdu dokáže produkovat extrémně potentní květy se sladkou pomerančovou a mandarinkovou chutí. S běžně dosažitelnou vysokou kvalitou vás čekají opravdu silné účinky, jež jsou ideální pro ty, kdo mají kreativní nebo umělecké sklony. Ke sklizni v indooru je připravena přibližně za 10 až 11 týdnů od vyklíčení. Obvykle roste s robustní centrální kolou a mnoha naducanými bočními větvemi.

Auto Orange Bud volí hlavně pěstitelé, kteří chtějí mít pořádně lepkavé palice nejvyšší kvality se sladkou pomerančovou vůní a chutí. Rauš je navíc dlouhotrvající. Zkušení pěstitelé dokážou tuto slavnou genetiku posunout až za hranici svých možností a při optimálních podmínkách dosáhnout extra objemných sklizní.

Laboratorní analýza ukazuje na bohatý terpenový profil, v němž převládá myrcen, karyofylen a limonen, který je zodpovědný za citrusové aroma.

Auto SFV OG: extrémní vůně, ohromující síla díky genetice vítěze Cannabis Cupů – San Fernando Valley

Auto-SFV-OG-autoflower-cup-winner

Díky uznávané genetice z linie San Fernando Valley (SFV) vás Auto SFV OG obšťastní palicemi s výjimečnou potencí a pozoruhodným, 1,2% obsahem terpenů. Z nich vystupuje do popředí zejména limonen, díky kterému palice lahodně voní a chutnají po citrusech.

Jedná se o hybridní samonakvétací genetiku. Celkový účinek je krásně vyvážený a veskrze příjemný. Testování před uvedením na trh ukázalo vysoké kvality a celkový obsah kanabinoidů přesahující 26 % s řadou minoritních kanabinoidů. Těšit se můžete na špičkové květy, jejichž konzumace je výjimečné uspokojující. Pokud chcete výjimečně potentní květy, z nichž navíc vyzařuje oldschoolový funk, pak je Auto SFV OG tou nejlepší samonakvétačkou, jakou můžete zvolit.

Sklízejte prvotřídní ovocné palice už za 10 až 12 týdnů

Nezapomeňte, že naše ovocné samonakvétací odrůdy vám mohou přinášet skvělé výsledky i při pěstování outdoor. Stačí zvolit teplé a slunečné tříměsíční období a sledovat, jak genetika podává skvělé výkony na sluníčku. Někteří zkušení venkovní pěstitelé dokonce tvrdí, že při pěstování pod sluncem a v organické půdě má za výsledek ještě o něco lepší chuť než indoor.

Semena samonakvétacích strainů jsou známá snadným a rychlým pěstováním ve všech typech pěstebních médií a za použití jakýchkoli metod. Snažte se docílit toho, aby vaše rostliny byly od zasetí až do sklizně v optimálních podmínkách (vzhledově i výživově). Zvýšíte si tak šance na plné využití genetického potenciálu svých semen.

Víte, že pro dosažení nejlepší síly a chuti se dnes doporučuje v indooru používat LED osvětlení?

Komerční pěstitelé používají také často doplňková UVA/UVB světla, která vylepšují světelné spektrum a posouvají palice na další úrovně chuti i účinků. Užijte si své další pěstování samonakvétacích odrůd a nezapomeňte, že na internetu najdete spoustu growreportů na pěstování semen od Dutch Passion

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa