420intel.com: Posun v NBA konopné kultuře? Gesto kouření jointa LeBrona Jamese na hřišti (Video)

420intel.com: Posun v NBA konopné kultuře? Gesto kouření jointa LeBrona Jamese na hřišti (Video)

Imaginární joint Puff od LeBrona Jamese zdůrazňuje vyvíjející se postoj NBA k marihuaně.

Když superstar Los Angeles Lakers LeBron James udělal hravé gesto bafání na imaginární joint poté, co dokončil útok v nedělním zápase proti Houston Rockets. Navíc nabídl imaginární joint spoluhráči Christianemu Woodemu, což vyvolalo vlnu spekulací a humoru. 

Zdůraznila také skutečnost, že NBA vyzrála tak, aby více akceptovala marihuanu, v souladu s širšími společenskými změnami, jako je nedávná legalizace rekreační trávy v Jamesově domovském státě Ohio.

Změny politiky v NBA: Koncem března uzavřela NBA dohodu s National Basketball Players Association o ukončení testování na konopí a trestech za jeho užívání. Změna následovala podobné politiky, které již probíhají v profesionálním baseballu, hokeji a NFL.

V tomto kontextu byla Jamesova pantomima s kouřením jointu během zápasu minulý víkend, ve kterém nastřílel 37 bodů, spíše symbolická než důsledná a liga ji nezmínila. I když to Jesse Washington z Andscape zachytil.

Kulturní posun: Nedostatek dopadů odráží kulturní posun, poznamenal Washington, když si vzpomněl na časy, kdy sportovci jako Allen Iverson a Ricky Williams čelili vážným následkům užívání marihuany.

Akce LeBrona Jamese znamenají novou éru, kdy se marihuana ve sportu a ve společnosti stále více normalizuje. 

„Nezáleží na tom, že tráva byla imaginární.“ Byl to kulturní okamžik, který signalizuje předání… pochodně v Americe,“ řekl Washington. 

James, známý svou fyzickou zdatností a láskou k vínu, nemusí nutně obhajovat užívání nebo legalizaci marihuany. Jeho dovádění, říká Washington, bylo více o zábavě a týmovém kamarádství než o prohlášení o marihuaně.

Mezitím řada bývalých hráčů NBA, včetně členů Síně slávy Kareema Abdul-Jabbara, Allena Iversona, Kevina Duranta, Al Harringtona, Isiaha Thomase a dalších, otevřeně hovořili o jejich užívání trávy a léta se zasazovali o legalizaci konopí. 

„Začal jsem kouřit konopí na vysoké škole. Během mého druhého ročníku,“ řekl Iverson. 

Iverson, nyní znalec trávy, spojil své síly s Harrington’s Viola Brands a vytvořili řadu produktů a zboží z konopí pod názvem The Iverson Collection.

Harrington se spolu s Calvinem „Megatronem“ Johnsonem, Benem Wallacem, Ricky Williamsem a Robem Simsem zúčastnil na podzim roku 2022 Benzinga Cannabis Capital Conference v Chicagu a bezpochyby se vrátí. A, LeBron, ty jsi také zván.

https://www.youtube.com/watch?v=CjZir0TMJ0I
Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa