Marijuanamarketingxperts.com: Nejlepší Cannabis YOUTUBE účty – pohled zpět 2022 (Video)

Marijuanamarketingxperts.com: Nejlepší Cannabis YOUTUBE účty – pohled zpět 2022 (Video)

Ať se podíváte kamkoli, právě teď je v konopném průmyslu bezprecedentní úroveň inovací. Od výdejen a oblíbených značek ve vašem okolí až po online influencery a tvůrce obsahu – není nouze o sdílení kreativity, zkušeností a znalostí.

YouTube, jedna z nejpopulárnějších platforem pro sdílení videí na světě, se stala centrem pro obsah zaměřený na konopí. Existují špičkoví youtubeři z konopí, kteří vytvářejí videa, která budou vyhovovat všem zájmům, ať už hledáte vzdělání, novinky o produktech, obchodní informace nebo prakticky cokoli jiného.

Shrnuli jsme nejlepší účty YouTube s konopím za rok 2021 a dali jsme vám širokou škálu kanálů „WeedTubers“, které byste měli začít sledovat v roce 2022.

1. WeedMaps TV

WeedMaps TV je značkový kanál, který má něco pro každého, včetně nových i ostřílených nadšenců do konopí. Můžete prozkoumat množství vzdělávacích témat, která jsou ideální pro začátečníky, pomocí užitečných videí, která pokrývají základy snadno srozumitelným způsobem. Televizní kanály WeedMaps také nabízejí několik značkových seriálů, jako jsou WeedMaps TV sports a seriál Exit Drug, abychom jmenovali alespoň některé. Buďte připraveni na to, že budete ohromeni produkční kvalitou i obsahem WeedMaps TV spolu s velkým výběrem videí.

MMX-weedmaps-youtube-H2

2. The Munchies by Vice News

Pokud vás zajímají konopné poživatiny, nezapomeňte si přidat kanál The Munchies na YouTube do svého seznamu často sledovaných. The Munchies, vytvořený poskytovatelem online zpráv Vice News, je osobitým pohledem na vaření s konopím. Kombinace vysoce kvalitní produkce a poutavých informací z něj dělá konopný YouTube kanál, na který se budete těšit, nemluvě o kanálu, který vás naučí spoustu nových informací. 

MMX-vice-munchies-youtube-H2

3. RuffHouse Studios

Společnost RuffHouse Studios, která je považována za jeden z nejpopulárnějších konopných kanálů na YouTube, vyvinula knihovnu, která obsahuje stovky videí s konopnou tematikou. Kanál, který pokrývá témata, jako jsou recenze produktů, návody a vzdělávací přehledy, je snadno jedním z nejsledovanějších konopných kanálů na YouTube. Jakmile se přihlásíte k odběru RuffHouse Studios , budete mít jen pár kliknutí od videoobsahu z konopí, který bude vyhovovat jakékoli náladě, otázce nebo zájmu, které můžete mít.

MMX-ruffhouse-studios-youtube-H2

4. Cannabis Training University

Pro současného nebo budoucího vlastníka konopného podniku může být Cannabis Training University vynikajícím učebním zdrojem. ČVUT , vedené zkušenou a informovanou skupinou pedagogů zaměřených na konopí, bylo vytvořeno s cílem poskytovat spotřebitelům konopí spolehlivý a informativní zdroj vzdělávacího obsahu. Kanál nabízí širokou škálu témat videí o konopí, včetně směsi řízených lekcí převzatých přímo z jejich školení o konopí.

MMX-konopí-školení-univerzita-youtube-H1

5. Ten vysoký pár

Co získáte, když spojíte konopí, Hollywood a vlogging? Výsledkem je populární kanál YouTube známý jako That High Couple, který vytvořil pár milující konopí se sídlem v Kalifornii. That High Couple pomocí neformálního přístupu ve stylu vlogu spojuje zábavu a vzdělávání ve svých kreativních a přátelských videích. Publikum může fascinujícím způsobem nahlédnout do každodenního dění milovníků konopí na západním pobřeží a zároveň se dozvědět o tématech, která zahrnují tipy pro pěstování a základní návody. 

MMX-the-high-couple-youtube-H2

6. TokinGLX

TokinGLX nedosáhlo úspěchu na YouTube přes noc; místo toho si vydělal cestu na vrchol vytvořením více než 2 000 denních vlogů. Jeho obsah zaměřený na konopí mu získal různorodé a nadšené publikum, stejně jako jeho fascinující pohledy na mnoho různých témat v rámci konopné komunity. Ačkoli některá z jeho videí byla nucena odejít do předčasného důchodu kvůli stále přísnějším předpisům YouTube, TokinGLX má stále obsáhlou sbírku obsahu, která zahrnuje standardní a živě streamovaná videa. 

MMX-tokinGLX-youtube-H2

7. Pan Canucks Grow

Pro pěstitele konopí mezi námi – nebo dokonce pro všechny spotřebitele konopí, kteří chtějí vědět, jak jejich produkty rostou – je pan Canucks Grow v současnosti jedním z nejlepších youtuberů online. Videokanál o konopí, který pořádá zkušený pěstitel konopí, má rozmanitý výběr obsahu zaměřeného na to, jak konopí úspěšně pěstovat. Ať už uvažujete o budoucnosti v profesionálním pěstování konopí, nebo prostě chcete mít doma pár rostlin, Mr. Canucks Grow vám pomůže získat zelený palec.

MMX-mr-canucks-grow-youtube-H2

8. Coral Reefer

S obsahem, který je vhodný jak pro léčebnou marihuanu, tak pro rekreační konopí, kanál Coral Reefer zahrnuje novinky, produkty a další. Jeho vedlejší kanál, The Rambling Reefer, je stejně příjemný, takže se nezapomeňte přihlásit k odběru obou. Jednou z předností tohoto kanálu YouTube je, že kromě témat zaměřených na konopí obsahuje i zábavný obsah bez konopí, takže můžete procházet, aniž byste se někdy nudili.

9. Konopí v Kanadě

Jste Kanaďan s vášní pro konopí? Pokud ano, Cannabis in Canada se rychle stane jedním z nejlepších konopných kanálů YouTube, které letos objevíte. Kanál spravuje Jamie Wilcox, kanadský spotřebitel a pěstitel konopí. Můžete klikat na videa, která prozkoumávají události konopného průmyslu, komunitní aktivity, tipy pro pěstování, recenze produktů a mnoho dalšího, to vše pro našeho souseda na severu. 

MMX-cannabis-in-canada-youtube-H2 (1)

10. Konopí zachraňuje životy

Cannabis Saves Lives je kanál YouTube pro léčebnou marihuanu, který se hluboce ponoří do všech věcí MMJ a má za cíl obhajovat a zároveň vzdělávat. Současní a potenciální pacienti, stejně jako pacienti s podniky MMJ, se mohou hodně naučit ze sbírky obsahu kanálu. Videa pokrývají celou škálu od rozhovorů a vzdělávání až po kreativní, animované krátké filmy, což vše přispívá k širšímu poselství o pokroku v úsilí o rozsáhlou legalizaci lékařské marihuany. 

MMX-cannabis-saves-lifes-youtube-H2

11. Haley420

Haley420 je konopný zábavní kanál, který jste hledali, a skvělý způsob, jak zažít lehčí stránku konopí. Kanál YouTube , zaměřený na zábavný obsah v neformálním stylu, je rozhodně zaměřen na konopí, aniž by se bral příliš vážně. Tvůrce se stala virální, když postavila konopnou dýmku z ovocných žvýkacích bonbónů a od té doby vyvolává úsměv na lidech svým veselým obsahem.

MMX-haley420-youtube-H2

Naučte se, jak zvýšit svou online přítomnost konopí

Ať už máte zájem stát se online influencerem v oblasti konopí, nebo jste vlastníkem konopného podniku, který je připraven rozšířit své digitální úsilí, Marihuana Marketing Xperts vám může pomoci. 

Spolupracujeme výhradně se značkami v rámci konopného průmyslu na vývoji přizpůsobených digitálních marketingových strategií a využíváme našich rozsáhlých odborných znalostí, abychom vyvážili předpisy týkající se konopí s inovativními nápady. V závislosti na vašich konkrétních cílech naši odborníci na marketing konopí vypracují plán, který využívá vytváření obsahu, sociální média, konopné SEO a další strategie, které vám pomohou růst vašeho podnikání nebo značky. 

Až budete připraveni uplatnit svůj nárok v online komunitě konopí, obraťte se na Marihuana Marketing Xperts, abyste mohli začít. 

Autor: Noni Cavaliere

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa