Mňam: Pečená růžičková kapusta s parmazánem a konopnými semínky

Mňam: Pečená růžičková kapusta s parmazánem a konopnými semínky

Pečená růžičková kapusta s parmazánem a konopnými srdíčky je perfektní zimní vegetariánská příloha, ozvláštněná jen s trochou úsilí navíc. Bohaté na antioxidanty a sloučeniny chránící před rakovinou, zdravé omega a extra bílkoviny.

Ingredience:

  1. 400 g růžičkové kapusty
  2. 3 lžíce konopného či olivového oleje
  3.  ½ lžičky soli
  4.  ½ lžičky mletého pepře
  5.  ½ šálku parmazánového sýra
  6.  ¼ šálku loupaných konopných semínek
  7.  Čerstvá nasekaná petržel k dozdobení

Pokyny

Předehřejte troubu na 180-200 °C v závislosti na tom, jak je vaše trouba vyhřátá.

Odřízněte výhonky všech starých listů a každou malou kapustu rozřízněte na polovinu.

Vložte do mísy s přísadami a jemně promíchejte, aby se obalily.

Obalené a ochucené kapustičky vyklopte na plech vyložený pečicím papírem a rovnoměrně rozprostřete.

Pečte 25–30 minut nebo dozlatova.

Přendejte do servírovací misky a posypte čerstvou nasekanou petrželkou.

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa