Businessofcannabis.com: Apollon Formularies udělala „významný krok vpřed“ v akvizici s kanadskou společností Sproutly

Businessofcannabis.com: Apollon Formularies udělala „významný krok vpřed“ v akvizici s kanadskou společností Sproutly

Apollon Formularies kótovaná na Aquis Stock Exchange uvedla, že udělala „významný krok vpřed“ v akvizici s kanadskou společností Sproutly, která vyrábí konopné roztoky rozpustné ve vodě.

V září Business of Cannabis oznámil , že Apollon uzavřel další dohodu o prodeji svých „globálních aktiv“ poté, co oznámil, že jeho předchozí dohoda s Global Hemp Group (GHG) selhala.

Společnost Apollon podepsala se společností Sproutly závazné prohlášení o záměru, na základě kterého získá aktiva společnosti Apollon výměnou za „dostatečný počet akcií společnosti Sproutly, takže po transakci bude Apollon vlastnit 49 % rozšířeného akciového kapitálu“.

V aktualizaci z tohoto týdne dvojice uvedla, že nyní dokončila „due diligence klíčových aktiv společností“, čímž připravila půdu pro „dokončení transakce nákupu aktiv“.

Podle navrhovaných podmínek LOI nyní Sproutly získá aktiva společnosti Apollon na základě smlouvy o koupi aktiv.

„Pokud se transakce uskuteční s počtem nesplacených akcií Sproutly, které jsou v současné době vydávány, a za předpokládanou cenu 0,02 CAD (cena, za kterou bylo pozastaveno obchodování s kmenovými akciemi Sproutly), efektivní ocenění prodeje aktiv Apollon bude 7 milionů CAD $ (přibližně 4,2 milionu GBP). Pokud se počet akcií Sproutly mezi dneškem a datem transakce zvýší, počet akcií, které mají být vydány Apollonu, se odpovídajícím způsobem zvýší.“

O Apollon Formularies

Apollon Formularies je veřejně obchodovaná (AQUS:APOL) mezinárodní farmaceutická společnost s léčebným konopím se sídlem v Londýně, Anglii a Jamajce, která se specializuje na špičkový výzkum a léčbu pacientů s rakovinou a chronickou bolestí.


Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa