Herb.co: Pocta 2 Chainzovi a jeho obhajobě marihuany

Herb.co: Pocta 2 Chainzovi a jeho obhajobě marihuany

Není potřeba génia, aby člověk přišel na to, že  2  Chainz  miluje trávu . Americký rapper, hudební umělec a skladatel má s marihuanou poměrně dobré zkušenosti, od obchodování s ní až po několik příležitostí zatčení za ni.

Netřeba dodávat, že jeho střety se zákonem a osobní zkušenost s konopím podnítily jeho oheň, aby pokračoval v boji za to, co je správné:  dekriminalizaci a legalizaci konopí po celých Spojených státech .

I když máme stále co dělat,  2  Chainz  je ukázkovým příkladem někoho, kdo má platformu využívající svou lásku k trávě pro větší dobro.

Brzké dny

Narozen Tauheed K. Epps v College Park, Georgia,  2  Chainz  vystudoval jako druhý ve své třídě na North Clayton High School, kde také začal svou úspěšnou basketbalovou kariéru.

Přestože 2  Chainz byl pilný a atletický,   fušoval do trávy před většinou z nás. Ve skutečnosti, v útlém věku 15, rapper by obchodovat s marihuanou kolem jeho konce a později byl zatčen za držení kokainu ten stejný rok. Epps později navštěvoval Alabama State University na basketbalovém stipendiu od roku 1995 do roku 1997.

Nicméně se rozšířilo nespočet zvěstí, že  2  Chainz  dosáhl působivého 4.0 GPA, ale Rolling Stone přiznal, že se „dostal do nějakých problémů, odešel jinam a vrátil se. Ale vystudoval jsem, a to je vše. To bylo tehdy.“ Na chvíli přestoupil na Virginia State University, ale odmítl mluvit o tom, proč.

True To The Plant

Bez ohledu na bod jeho kariéry, od střední školy až po současnost,  2  Chainz  zůstal věrný rostlině. Jeho vášeň pro advokacii konopí a marihuany je dnes chválena, ale ne vždy byl na správné straně federálů. Jeho singl „Feds Watching (feat. Pharell)“ z ledna 2013 ve skutečnosti možná předznamenal události roku.

Jak již bylo zmíněno, Epps se zabýval trávou jako teenager na střední škole a byl odsouzen za držení kokainu, když mu bylo 15. Měsíce před vydáním svého druhého studiového alba  BOATS II: Me Time byl v únoru 2013 v Marylandu zatčen za držení marihuany. na jeho cestě na koncert, ale později byl citován a propuštěn.

Téhož roku v červnu 2013  byl 2  Chainz  znovu zatčen, tentokrát na palubě odlétajícího letu na letišti LAX. Když agenti TSA objevili v jeho tašce marihuanu a promethazin, byl zatčen za držení kontrolované látky. Nedokázal zachytit přestávku.

O dva  měsíce později, v srpnu 2013,  byl turistický autobus 2  Chainz v Oklahoma City, když byl zastaven kvůli vadnému zadnímu světlu. Strážníci ucítili marihuanu a tvrdili, že to byl pravděpodobný důvod k prohledání autobusu.

Poté, co řidič autobusu několikrát odmítl otevřít dveře, policisté dostali příkaz k domovní prohlídce. Našli zbytky marihuany, léky proti bolesti na předpis,  dvě  poloautomatické pistole a brokovnici ráže 12.

2 Chainz vs. Nancy Grace

Legendární zastánci marihuany měli pořádnou porci problémů se zákonem. Koneckonců, na federální úrovni je to ve Spojených státech stále nelegální.

Zmíním pouze  2  Chainzovy minulé právní problémy s konopím, abych vám porozuměl jeho odhodlání, odhodlání a neústupnosti v boji za legalizaci a tomu, jak by se jeho zkušenostem z první ruky s federály dalo zcela vyhnout, kdyby to bylo legální.

Udělejme si další výlet do paměti. Tentokrát k lepšímu. V lednu 2015,  dva  roky po  divoké jízdě 2  Chainze s federály, se posadil na CNN, aby promluvil s Nancy Grace v debatě o legalizaci marihuany. Může to být můj osobní názor, ale Graceiny argumenty byly pobuřující a  2  Chainz  odvedl vynikající a profesionální práci, když jí s úctou poskytl fakta.

Při debatě na toto téma Grace uvádí, že „nezodpovědní násilníci dětí“ by měli přístup ke konopí, což znamená, že by je dali svým dětem a užívali je, jak se jim zlíbí.

2  Chainz  odpověděl: „Každý má možnost dostat se k banku právě teď, ať už je to legální nebo ne. Mám jen pocit, že pokud legalizujete tuto konkrétní drogu, vyřízne to určité věci v systému trestní justice, pokud jde o přeplněnost věznic [a] její zapsání do našich trestních rejstříků, které nám brání získat půjčky [a] dostat se domů.“

Grace se zapařenýma ušima rychle argumentovala: „Pokud se chcete kvalifikovat pro domov, tak proč prostě nekouříte?“

Samozřejmě se chtěla podělit o video s  2  Chainz  o mamince a jejích přátelích, jak dávají její  dvouleté dceři hrnec.

„To je něco, co musíte ovládat ve své vlastní domácnosti.“ Každý ví, že je to zjevně špatně,“ odpověděl Epps.

Později vyjádřil svůj seznam důvodů, proč by to mělo být legalizováno, včetně úlevy od úzkosti, kterou mu poskytuje při dlouhých letech, během show před 50 000 lidmi a pro setkání a pozdravy. Pro běžného člověka tvrdil, že pomáhá při odpočinku, spánku, nevolnosti a dalších každodenních problémech, které může marihuana zmírnit.

Gas Cannabis Co.

Možná si pamatujete v roce 2016, kdy GQ Magazine pozval  2  Chainze  , aby kouřili  bonga a trávu v hodnotě 500 000 $ . Když zmiňoval hash oil a dabs, vyjádřil se: „Říkám ti, člověče, z tohohle sračku máš pocit, jako by ti mělo vybuchnout srdce.“

No, je jasné, že ten pocit miloval. V roce 2018  vstoupil 2  Chainz  na legální trh s konopím a uvedl na trh svou debutovou značku plevele,  Gas Cannabis Co.

Značka 2  Chainz , která byla spuštěna ve spolupráci s agenturou Green Street Agency, která viděla obchody se Snoop Dogg, Cypress Hill a The Game, se  setkala s trhem s výkonnými předvalky a třemi odrůdami květin:

  • 87 Octan
  • 89 Octan
  • 93 Octan

Značka, jejíž jméno je zkratkou „Good Ass Shit“, byla dlouho očekávaným počinem společnosti  2  Chainz s ohledem na jeho rozsáhlou minulost a zkušenosti s marihuanou.

Dnes  je 2  Chainz  oceňovaný rapper, hudebník a skladatel, jehož vášeň pro konopí nikdy nezhasla. Pokračuje v boji za legalizaci všemi možnými způsoby a tato cesta zdaleka nekončí.

Autor: Rachel Abela

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa