Greenhouseseeds.nl: Kings of Cannabis a jejich pestrá paleta Cannabis Cup ocenění!

Greenhouseseeds.nl: Kings of Cannabis a jejich pestrá paleta Cannabis Cup ocenění!

Pokud sedíte v Greenhouse Coffeeshopu dostatečně dlouho, jistě dříve či později uvidíte nějakou celebritu. Pokud tomu nevěříte, stačí se podívat na stěny Greenhouse Coffeeshopů, které jsou ohraničené obrázky slavných ze všech oblastí populární kultury, které navštívily Greenhouse Coffeshop a ochutnaly nabízené lahůdky. Greenhouse Coffeeshopy jsou stejně známé jako jejich klientela a proslavili je Arjanovy exotické odrůdy konopí. 

Green House Seeds jsou průkopníci ve vývoji konopných semen s bohatou historií inovací a kvality. Objevte širokou paletu odrůd, od autoflower a feminizovaných až po moderní hybridy.

Stejně jako Coca-Cola, Greenhouse Seed Co. tvoří nesmazatelnou stopu v kultuře Cannabis a stejně jako Cola, Arjan z Greenhouse byl jedním z prvních šlechtitelů, kteří získávali za své kmeny v Amsterdamu nejvyšší ocenění Cannabis Cupů.

Doporučená Cannabis semínka

Jakákoliv odrůda této kategorie může být např. křížencem mýtického Cherry Pienebo čohokilv jiného slavného, vybraného ze semen z naší nabídky. Všechny fenotypy této kategrie byli zachovány pro své úžasné terpeny s příchutěmi např. červeného ovoce/třešní nebo vůní květů. Odrůdy v této kategorii jsou křížené pro nejvyšší kompaktnost květů, které poskytují výrazné tóny chutí, ale i vůní. Výsledkem jsou krásné a úžasné kompaktní odrůdy, která mají velké kalichy pokryté pryskyřicí s výraznou vůní.

Nejnovější genetika USA

Kříženci této kategorie mohou být potomci slavných odrůd, mocných kříženců zachovaných třeba pro svou krásnou květinovou strukturu. Odrůdy z této kategorie vytváří krásnou směs, která vyjadřuje třeba silné sladké aroma nebo kombinaci síly a intenzity prožitku. 

Vlajková loď Classic Seeds

Jsou to jedny z nejznámějších odrůd na Cannabis scéně a jsme velmi hrdí, že je můžeme nabízet ve formě semínek. Velmi komplexní a silné aroma rostlin v této kategorii, které naplní místnost ve chvíli, kdy do ní vložíte květinu, vám přinesou velmi „stone“ efekt a dlouhodobé účinky jež budou postupně stoupat k vrcholu a ani na chvíli vás neopustí. 

Ostatní Cannabis semena

Rostliny z této kategorie jsou jedinečné svými účinky a vlastnostmi. Máte rádi euforické, relaxační nebo např. povznášející vůně a chutě, nebo máte raději rostliny pro svůj jedinečný vzhled. Naleznete zde rostliny vybrané s vysokým obsahem terpenů a masivní produkcí lepkavé pryskyřice, která naplní patro každého milovníka nejen citrusů!  

Arjan Roskam se nikdy neostýchal, když přiznal, čeho chce v konopném průmyslu dosáhnout, a průmysl se nikdy neostýchal, když mu připisoval uznání za všechnu jeho tvrdou práci. Společnost Greenhouse Seed Co. má k dnešnímu dni přes 40 pohárů High Times a 17 ocenění Highlife. Greenhouse byl jedním z OG, a neustále se vyvíjejí. roustou a inovují. 


Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa