Benzigna.com: USA – Pěstitel marihuany s licencí DEA zakládá smluvní výzkumnou organizaci

Benzigna.com: USA – Pěstitel marihuany s licencí DEA zakládá smluvní výzkumnou organizaci

Maridose , pěstitel konopí s licencí DEA, spustil skupinu smluvní výzkumné organizace (CRO), která se věnuje spolupráci s výzkumnými pracovníky zabývajícími se vývojem léků na bázi konopí pro předklinické a klinické testy a také napomáháním procesu komercializace.

Společnost poznamenala, že její nové služby CRO jsou určeny farmaceutickým a biotechnologickým firmám, akademickým institucím, autorizovaným konopným společnostem a dalším subjektům, které jsou legálně oprávněny zkoumat léky uvedené v seznamu I. Kromě toho bude skupina poskytovat komplexní sadu nabídek navržených na podporu každé fáze vývoje léků, od počátečního výzkumu až po konečnou komercializaci. Služby zahrnují, ale nejsou omezeny na:

  • Preklinická klinická klinická podpora : Poskytování odborných znalostí v oblasti návrhu, provádění a monitorování preklinických a klinických studií pro léčiva pocházející konopí .
  • Regulační pokyny : Pomoc klientům při orientaci ve složitém regulačním prostředí, včetně poradenství při získávání nezbytných licencí pro provádění výzkumu látek seznamu I.
  • Vývoj formulací : Spolupráce s výzkumnými pracovníky na optimalizaci lékových formulací pro zvýšení účinnosti a bezpečnosti.
  • Kontrola zajištění kvality : Implementace přísných opatření kontroly kvality k zajištění souladu s průmyslovými standardy a regulačními požadavky .

„Jako jediný výrobce s licencí DEA , který poskytuje komplexní služby CRO, představuje spuštění naší skupiny CRO významný milník pro výzkumnou komunitu,“ uvedla generální ředitelka Maridose Lisa Rich-Milan .  Jsme odhodláni podporovat pokrok v medicíně založené na konopí. se zavázali podporovat výzkumné pracovníky a organizace, které usilují o průlom v této rychle se vyvíjející oblasti.“

Související odkazy: Světově uznávaný výzkumník v oblasti konopí, profesor Lumír Hanuš, se připojuje k DEA-licencovanému výrobci léků Maridose Schedule 1


Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa