Thajsko – Navštivte v Bangkoku nejlepší Cannabis Comedy Clubs přátelské ke konopí

Thajsko – Navštivte v Bangkoku nejlepší Cannabis Comedy Clubs přátelské ke konopí

Bangkok dodává své živé atmosféře novou vrstvu. Bangkok je známý pro svou fascinující kulturu, delikátní kuchyni, nádherné buddhistické chrámy, vzrušující noční život a rušné trhy. Začíná být známo, že město je rostoucí destinací komediálních klubů přátelských ke Canabis, která nabízí výraznou, uvolněnou atmosféru, kde komedie a Cannabis jdou ruku v ruce.

Tyto komediální kluby ustupují od konvenčního komediálního formátu a přeměňují se na místa, která poskytují prémiové produkty z konopí a přitahují domácí i zahraniční davy. Objevte nejlepší komediální kluby vhodné pro konopí v Bangkoku, kde je normální zábava a zábava. Dne 9. června 2022 Thajsko oficiálně dekriminalizovalo trestné činy související s konopím.

Uzákonilo se i rekreační užívání konopí, pokud byly dodrženy určité předpisy. Mezi tato nařízení patří:

  • Osoby mladší 20 let nemohou konopí kupovat, vlastnit ani užívat.
  • Je zakázáno těhotným ženám a kojícím ženám.
  • Květiny konopí není povoleno prodávat prostřednictvím prodejních automatů nebo online.

Komedianti a milovníci konopí zaujali Four Twenty Dispensary – High Garden Asoke. Tento osobitě navržený konopný klub se rychle stává známým díky brilantnímu spojení humoru a konopí v pondělí večer ve 20 hodin.

Živou atmosféru udržuje klubový vynikající výběr konopných jídel a alkoholických nápojů, zatímco groteskní humor rozesmívá návštěvníky v uličkách. Výdejna nabízí menu, které jedinečným způsobem kombinuje místní thajskou a západní kuchyni, to vše umocněné zdravotními přínosy konopí. Nenavštěvujte však pouze v pondělí, tato ambulance je otevřena denně od 10 do 1 a v pátek a sobotu do 2 hodin.

Cena vstupenky: 300 bahtů, pokud je přinesete online, nebo 400 bahtů na dveřích s alkoholickým nápojem nebo jointem

Adresa: 32/9 ถนน สุขุมวิท 21 Khlong Toei Nuea, Watthana, Khlong Toei, Bangkok 10110

Royal Queen Seeds

Na komediální scéně v Bangkoku se objevuje další inovativní komediální dějiště: Royal Queen Seeds. Royal Queen Seeds, známá evropská banka semen, je oficiální značkou konopí klubu. Obchod s konopím poskytuje jedinečný zážitek tím, že spojuje účinky konopí zlepšující náladu s terapeutickými výhodami humoru.

Výrazná směs vtipu, humoru a poutavého výkonu je to, co komici přinášejí ke stolu, když jdou na jeviště. Pro ty, kteří hledají jiný druh zábavy, je toto místo ideálním útočištěm díky své klidné atmosféře přátelské ke konopí. Tyto komedie však přicházejí příliš často. Takže se ujistěte, že máte aktuální informace o jejich sociálních sítích, abyste našli jejich další show.

Cena vstupenky: 400 bahtů za alkoholický nápoj

Adresa: 8, 8/1-2 Ratchadaphisek Rd, Khlong Toei, Bangkok 10110

The Comedy Joint

The Comedy Joint se stává útočištěm pro lidi, kteří si užívají konopí, a zároveň poskytují stand-up vystoupení pro zábavu členů veřejnosti. Toto zařízení plně přijalo konopnou revoluci a pravidelně pořádá akce stand-up komedie pro uvolněné a vysoké publikum.

Klub se odlišuje od ostatních komediálních klubů podporou užívání konopí při zachování silného smyslu pro humor. Šikovně přepíná mezi žánry stand-up, scénky a improvizované komedie, vše zasazeno proti publiku, které podporuje konopí. Každý den kromě pondělí je tento komediální klub otevřen. Bar se otevírá v 19 hodin a představení začíná ve 20 hodin

Nejlepší komediální kluby přátelské ke konopí v Bangkoku |  Novinky od Thaiger

Cena vstupenky: 500 bahtů za alkoholický nápoj

Adresa: Dam Noen Klang Nuea Alley, Talat Yot, Phra Nakhon, Bangkok 10200

Komediální klub Khao San

Komediální klub Khao San nabízí rozmanitou sestavu domácích i zahraničních komiků, díky čemuž je zábavným místem pro objevování komedie. Klub je místem, které musí bangkokští kameníci navštívit. Je to kvůli jeho atmosféře přátelské ke konopí, která dokonale doplňuje jeho svérázné komediální show. V souladu se svým progresivním postojem k zákonům o konopí přidal klub šmrnc svým komediálním požitkům tím, že podává výběr jedlých konopných dobrot. Toto je jediný komediální klub přátelský k konopí, který má každý den představení. Vstup začíná v 19:30 se začátkem ve 20 hodin.

Nejlepší komediální kluby přátelské ke konopí v Bangkoku |  Novinky od Thaiger
Obrázek přes Trip Advisor

Cena vstupenky: 400 bahtů vstupenka s alkoholickým nápojem

Adresa: 138 Thanon Tanao, Talat Yot, Phra Nakhon, Bangkok 10200

Tyto komediální kluby jsou odrazem měnícího se vnímání konopí. By zahrnuje jak své léčebné, tak rekreační využití a zároveň jej mísí s živou atmosférou, která zvyšuje přitažlivost nočního života Bangkoku. Díky kvalitám komedie a konopí, které zlepšují náladu, jejich kombinace nejen povzbuzuje smích, ale také zdraví a pohodu. To vytváří magický zážitek, který je exkluzivní pro Bangkok.

Autor: Jimmy Donovan


Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa