Benzinga.com: Snoop Dogg „Drops It Like It’s Hot“, představil alternativu k alkoholu s THC – Do It Fluid

Benzinga.com: Snoop Dogg „Drops It Like It’s Hot“, představil alternativu k alkoholu s THC – Do It Fluid

Hill Beverage Co. a spoluzakladatel Snoop Dogg představili Do It Fluid, novou řadu konopných nápojů .

Tyto nápoje jsou navrženy jako zdravější, nekuřácká alternativa k tradičním alkoholickým a kuřáckým potřebám, obsahují přírodní ingredience a směs THC a CBD.

„Jak jsem udělal další krok vpřed v mém vývoji, vize společnosti Hill Beverage Co. pro konopné nápoje byla dokonalým přechodem,“ uvedl Snoop v poznámce zaslané společnosti Benzinga Cannabis . „To, co jsme vytvořili, je zcela přirozená a lahodná alternativa, která neobětuje opojení, a zároveň poskytuje fanouškům perfektní volbu pro den i noc.“

Revoluční spotřeba konopí

Produktová řada, která je výsledkem spolupráce mezi Death Row Records Snoop Dogg a Hill Beverage Co., si klade za cíl předefinovat rozmanitost v užívání Cannabis.

Nabízí nový zážitek se čtyřmi odlišnými příchutěmi: Blood Orange, Blue Razz, Cherry Limeade a Peaches N Honies, dostupné jak ve verzi CBD, tak ve verzi THC + CBD .

Snoop Doggova vize a trh s konopím

Snoop Dogg vyjádřil nadšení z přechodu na konopné nápoje , což je v souladu s vizí Hill Beverage Co. Generální ředitel Jake Hill zdůraznil roli značky při řízení konopného průmyslu novým směrem , se zaměřením na přírodní alternativy s chutí.

Specifikace a dostupnost produktu

Do It Fluid je nyní k dispozici na HillBeverageCo.com a DeathRowCannabis.co a nabízí různé příchutě s podrobnými seznamy přísad a počty kalorií. Společnost plánuje do roku 2024 rozšířit svou celostátní dostupnost v obchodech.

Pozadí

Společnost Hill Beverage Co., založená Jakem Hillem v roce 2023, se specializuje na nápoje sycené konopím a spolupracuje s různými lídry v oboru. Death Row Records Cannabis , revitalizované pod vlastnictvím Snoop Dogga, odráží hip-hopovou kulturu 90. let a jeho cílem je znovu představit tuto značku současnému publiku.


Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa