420intel.com: Tilray uvádí na trh prémiové belgické čokolády s obsahem THC pod značkou Chowie Wowie Edibles

420intel.com: Tilray uvádí na trh prémiové belgické čokolády s obsahem THC pod značkou Chowie Wowie Edibles

Tilray Brands představuje nové konopné čokolády Chowie Wowie, které povznášejí zážitek z jedlých produktů.

Tilray Brands, Inc, přední světová společnost zabývající se životním stylem konopí a spotřebitelským baleným zbožím, dnes oznámila rozšíření svého Cannabis portfolia, které má vedoucí postavení na trhu, o nejnovější verze své kanadské značky jedlého konopí, Chowie Wowie™ . Značka , která se připojuje k původním nejprodávanějším čokoládám z Chowieho jedlého výběru, včetně vyvážené mléčné čokolády a mléčné THC čokolády, představuje do rodiny dva nové členy inspirované dvěma klasickými příchutěmi: Soft Caramel a Crunchy Praline . Od originálů až po dva nejnovější přírůstky se Chowieho čokolády vyrovnaly. Nyní jsou vyráběny s jemnou chutí prémiové belgické čokolády a jsou dostupné po celé Kanadě, včetně Ontaria, Britské Kolumbie, Alberty a Saskatchewanu.

V Kanadě je Chowie Wowie v současné době celostátně druhou značkou čokolády s obsahem THC, přičemž její vyvážená mléčná čokoláda Chowie a mléčná čokoláda Chowie THC jsou nejvýkonnějšími čokoládovými nabídkami na trhu a od té doby vzrostla prodejnost v tomto roce meziměsíčně o 12 %. S novým pohledem na jejich stávající čokoládové receptury a přidáním dvou nových příchutí do portfolia je Chowie Wowie připraven zaujmout vedoucí postavení nejvýkonnější značky čokolády v oblasti konopných poživatin.

Nejnovější řada Chowieho Wowieho, inspirovaná oblíbenými cukrářskými klasikami, zahrnuje :

  • Jemná karamelová čokoláda: S 10 mg THC a 10 mg CBD jsou jemné karamelové kousky naplněné dobrotou lehce slaného karamelu spárovaného s naší hedvábně jemnou belgickou mléčnou čokoládou.
  • Křupavá pralinková čokoláda: 10 mg THC, 10 mg CBD, to je perfektní volba pro touhu po křupání pralinek v kombinaci s oh-tak-krémovou belgickou mléčnou čokoládou.

Chowie Wowie čokolády, dokud jsou ještě na skladě. Spotřebitelé nyní mohou Chowieho Wowieho najít u autorizovaných prodejců konopí v Ontariu a Albertě, přičemž dostupnost v Britské Kolumbii bude brzy k dispozici. Další vzrušující verze produktů a formáty od Chowieho Wowieho najdete na chowiewowie.ca. K prozkoumání musíte mít zákonný věk, užívejte si prosím zodpovědně.

O značkách Tilray

Tilray Brands, Inc. (Nasdaq: TLRY; TSX: TLRY) je přední světová společnost zabývající se životním stylem konopí a spotřebitelským baleným zbožím se čtyřmi odlišnými a vzájemně se doplňujícími obchodními segmenty včetně léčebného konopí a konopí pro dospělé, distribuce léčiv, wellness potravin a nápojů. alkohol. Tilray Brands si klade za cíl měnit životy lidí k lepšímu – jednoho člověka po druhém – tím, že inspiruje a zmocní celosvětovou komunitu, aby žila svůj nejlepší život, obohacený o chvíle spojení a pohody. Pacienti a spotřebitelé důvěřují Tilray Brands jako nejodpovědnější, nejdůvěryhodnější a na trhu vedoucí společnost s konopím a spotřebními produkty na světě s portfoliem inovativních, vysoce kvalitních a oblíbených značek, které reagují na potřeby spotřebitelů, zákazníků a pacientů. sloužit. 

Dnes bezprecedentní a diverzifikovaná produkční platforma Tilray Brands, průkopník ve výzkumu, pěstování a distribuci konopí, podporuje portfolio nejlepších značek ve více než 20 zemích, včetně komplexní nabídky konopí pro dospělé a léčebného konopí, potravin na bázi konopí a řemeslné nápoje v Severní Americe, Evropě, Austrálii a Latinské Americe.


Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa