Thethaiger.com: Předseda thajské zdravotní charty ve wellness turistice obhajuje konopí

Thethaiger.com: Předseda thajské zdravotní charty ve wellness turistice obhajuje konopí

Dr. Kampon Sriwatanakul, předseda Thajské národní charty zdraví, vyzval k přijetí holistické wellness techniky , která by využila potenciál konopí při podpoře turistického ruchu v zemi .

Tyto poznámky přednesl na 4. investičním summitu CISW MedCann 2023, který se konal včera, 20. prosince.

Předseda obhajoval model wellness turistiky , který se točí kolem fyzické a duševní zdatnosti a zahrnuje spiritualitu. Podle jeho názoru je konopí všestranné a výhodné, protože jej lze využít jak pro léčebné, tak pro rekreační účely.

Přesto také prohlásil, že společnost potřebuje získat komplexní pochopení konopí vzhledem k jeho zranitelnosti vůči zneužití a potenciálním negativním dopadům. Doporučil proto, aby jeho použití bylo regulováno lékařskými odborníky.

Dr. Kampon Sriwatanakul rozhovor na CCF & CWF Press Conference 2023

Dr Kampon také zdůraznil nutnost rozsáhlejšího výzkumu, který by prozkoumal, jak lze konopí a konopí optimálně využít ke zlepšení veřejného zdraví, uvedl Bangkok Post.

Mezitím Jacky Ong, zakladatel a prezident skupiny CISW Holding a CISW Global Club Thailand , také vyjádřil své přesvědčení, že Thajsko má potenciál stát se centrem holistického wellness. Hovořil o četných wellness aplikacích konopí a připisoval je jeho prospěšným složkám.

„Konopí je bylinná rostlina, nikoli omamná droga. Máme několik zpráv o konopí, které ukazují, že rostlina má zdravotní přínosy, pokud se používá správně. To, co nám v Thajsku stále chybí, je [lepší] vzdělání pro lidi, aby ho co nejvíce využívali.“

Ong také zdůraznil potenciál konopí při vytváření ekonomické hodnoty, přilákání zahraničních investic do konopných farem a vytváření pracovních příležitostí.

V souvisejících zprávách vedla razie v obchodě s konopím k odhalení asi deseti studentů, včetně 14letého, kteří v areálu konzumovali marihuanu. Obyvatelé, zarmouceni situací, provozovnu nahlásili, což vedlo k vyšetřování a žalobě proti majiteli obchodu. Více o tomto příběhu čtěte ZDE.


Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa