Thajsko – Uvnitř Trippy Nation, Cannabis ráje v Bangkoku a Pattayi (Video)

Thajsko – Uvnitř Trippy Nation, Cannabis ráje v Bangkoku a Pattayi (Video)

Když jdete po Lor Station BTS Thonglor, je těžké přehlédnout jasně fialový a oranžový nápis Trippy Nation. Jasné a živé barvy nejsou jen estetickou volbou; jsou ukázkou všech skvělých věcí, které se chystáte zažít uvnitř. Díky rozsáhlé nabídce, která nabízí něco pro každého uživatele konopí, špičkové kvalitě a konkurenčním cenám, se Trippy Nation rychle stala silou, která se nepřehlíží.

Trippy Nation nabízí řadu květů a jedlých produktů za rozumné ceny. Ve skleněných nádobách vystavují svůj sortiment kmenů konopí, každý doplněný čirými štítky s podrobnostmi o obsahu THC a CBD, chuti, účincích a potenciálních výhodách. Tento promyšlený displej je zvláště užitečný pro pacienty s lékařským hrncem v nouzi a pro nováčky.

Mezi mnoha odrůdami, které nabízejí, je Dutch Cheese jejich hvězdným hráčem. Tato odrůda sativy pěstovaná v interiéru, pocházející z Amsterdamu, má výraznou evropskou chuť – jedinečnou směs skunky a sýrových tónů, doplněnou peprným podtónem a jemným nádechem koření. Kmen je k dispozici jako kief rock pro extra sílu.

Kief je v podstatě ten malý prášek, který zbyl na dně vašeho mlýnku. Technicky vzato je to účinná pryskyřičná žláza rostliny konopí. To je ta část rostliny, díky které pocítíte účinky. Dutch cheese ve formě kief, obsahující 30% až 40% THC, poskytuje hladký a silný kop. Výsledkem je uspokojivě klidná cesta. Díky tomu se budete cítit uvolněně, šťastně a euforicky.

Dvě hlavní místa v Thajsku

Vedle jejich obchodu v Bangkoku pod BTS Thonglor na Sukhumvit Road ( Google Maps ) rozšiřuje Trippy Nation svůj dosah do Pattayi s místem umístěným na Naklua Road, hned vedle Grande Center Point Space ( Google Maps ). Ať už jste turista, který se prohání po zemi, nebo místní hledající kvalitní Cannabis, obchody v Bangkoku i Pattaya mají strategická umístění, aby byla vaše návštěva snadná a zábavná.

Oba obchody navíc přicházejí s výrazným neonovým osvětlením, díky kterému vypadají zábavně a hravě, ale to je jen pro začátek. Uvnitř je výzdoba každého obchodu čistá a jednoduchá. Najdete zde dobře organizovaný a příjemný prostor s opojným menu a také pohodlné salonky, kde se můžete povalovat s přáteli a hrát stolní hry a přitom si užívat svůj výběr.

Obchody Trippy Nation mají také odborníky, kteří vám pomohou najít to, co je pro vás to pravé. Pokud hledáte cannabis pro lékařské účely, můžete jim důvěřovat, že poskytují produkty, které účinně léčí vaše příznaky.

Díky vysoce kvalitním konopným produktům, příjemným obchodům a profesionálnímu personálu bere Trippy Nation své řemeslo vážně. Hoďte se dnes v jednom z jejich obchodů, nasajte elektrizující energii a užijte si výlet!

Pro více informací a aktualizací nezapomeňte sledovat Trippy Nation na Facebooku , stejně jako jejich instagramové účty obchodů v Bangkoku a Pattaya .



Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa