Internationalcbc.com: Co se stane v roce 2024 v rámci globálního konopného průmyslu?

Internationalcbc.com: Co se stane v roce 2024 v rámci globálního konopného průmyslu?

Je to začátek nového roku pro vznikající mezinárodní konopný průmysl a rok 2024 bude pravděpodobně klíčový, zejména pro evropský kontinent. Podle domácích zákonodárců v Německu vstoupí národní opatření týkající se konopí pro dospělé snad v platnost letos v dubnu.

Německo je v mnoha ohledech metaforickou zátkou v evropské přehradě legalizace konopí. Jakmile Německo projde svým opatřením pro dospělé, pravděpodobně otevře stavidla pro další evropské národy, které projdou podobnými opatřeními na modernizaci politiky.

Obchod s konopím bude v Evropě vypadat jinak než na západní polokouli. V Uruguayi a Kanadě, kde bylo konopí legalizováno pro dospělé v roce 2013 a 2018, mají spotřebitelé širokou škálu možností, jak legální konopí získat.

Německý model legalizace, který bude pravděpodobně napodobován jinými zeměmi, bude mít pro spotřebitele na výběr méně možností, jak získat konopí. Stále však existuje spousta potenciálu pro lidi, kteří chtějí pokračovat v úsilí v národním průmyslu, pokud mají dostatek vynalézavosti.

Model země, jehož části již v některých částech Evropy v omezené míře existují, se bude opírat o osobní pěstování, konopné kluby a případně regionální pilotní programy jako modely získávání zdrojů. Pokud Německo zavede tento model ve velkém v roce 2024, je prakticky zaručeno, že ostatní země v Evropě udělají totéž.

Jedna konkrétní země v Evropě, kterou je třeba v roce 2024 sledovat, je Itálie. Aktivisté již v minulosti dokázali, že jsou schopni shromáždit dostatek podpisů, aby mohli voličům předložit referendum, a přestože toto úsilí nakonec zhatil nejvyšší národní soud, obhájci jsou zpět a tentokrát údajně zpřísnili jazyk. opatření, které prosazují.

Doufejme, že pokud bude podpisová jednotka úspěšná, tentokrát projde právním testem.

Severoamerický právní průmysl bude určitě pokračovat ve své expanzi během tohoto příštího kalendářního roku, ačkoli legalizace užívání pro dospělé na federální úrovni pravděpodobně zůstane v nedohlednu konkrétně ve Spojených státech. Mezitím bude státní průmysl v USA nadále fungovat jako sila

Legalizační úsilí v zemích, jako je Mexiko, Kostarika a Kolumbie, bude pokračovat v roce 2024 a završí západní polokouli. Ke konečnému schválení legalizačního opatření v těchto zemích však letos pravděpodobně nedojde, přičemž rok 2024 slouží spíše jako rok budování impulsů pro úsilí v těchto zemích.

Bohužel se zdá, že líbánková fáze reformy konopí v Thajsku již dávno skončila a pokusy vrátit zpět národní progresivní politiku konopí budou pokračovat po celý rok. Většina, ne-li všechny, ostatní národy v regionu pravděpodobně nebudou v roce 2024 z hlediska konopí příliš aktivní, mimo prosazování tvrdých prohibičních politik.

Jak je tomu již několik let, Jihoafrická republika je nejpravděpodobnější zemí na svém kontinentu, která v roce 2024 zažije možné reformy a průmyslový ohňostroj. S tím, co bylo řečeno, podobně jako v Mexiku se zdá, že v Jižní Africe se věci stále zastavují, takže by se mohlo snadno ukázat, že tomu tak bude i v roce 2024. Všichni si budeme muset počkat a uvidíme.

Poprvé v historii Austrálie bylo loni v národním parlamentu zavedeno národní legalizační opatření. I když se nezdá pravděpodobné, že zákonu se v roce 2024 dostane dostatečné pozornosti, aby mohl být dotažen do cíle, je jisté, že v roce 2024 zvýší dynamiku a posouvá konverzaci vpřed v Austrálii.

Nejlepším místem, kde mohou pozorovatelé konopné politiky a průmyslu zaměřit svou pozornost v roce 2024, pokud chtějí vidět největší aktivitu, je jednoznačně evropský kontinent.

V tomto roce by mohlo dojít k výraznému posunu v několika zemích v Evropě, a přestože statistiky příjmů odvětví nemusí být zpočátku tak velké jako přes Atlantský oceán, rok 2024 může skončit jedním z historicky nejvýznamnějších let v evropském hnutí za konopí. Časová osa.


Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa