Top 10 v roce 2023 nejprodávanějších Cannabis odrůd v Kalifornii

Top 10 v roce 2023 nejprodávanějších Cannabis odrůd v Kalifornii

Raději tomu věřte: Blue Dream loni bral vše.

Blue Dream je široce známý Cannabis kultivar a je oblíbený. V loňském roce byl Blue Dream no. 4 v Kalifornii nejprodávanější Cannabis odrůdou, a to za Wedding Cake, Gelato a Cookies’s Cereal Milk.

V současné chvíli je tento titán na vrcholu žebříčku a to sám s impozantním náskokem. V Kalifornii se letos prodala květina Blue Dream za více než 91 milionů dolarů. To je téměř dvojnásobek za Gelatem. 

Podle společnosti Headset se v Kalifornii jedná (od ledna do listopadu 2023) o nejprodávanější kmen v amerických dolarech.

Zde je zbytek žebříčku těch 10 nejlepších:

Kalifornie nadále zůstává na širším americkém Cannabis trhu něčím jako tvůrcem chuti, takže očekávejte, že v dalších letech se s Blue Dream, Gelato a další. al. jistě v Cali setkáte. Tyto chutné odrůdy zůstanou v nadcházejících letech vysoko na seznamu nejprodávanějších kalifornských produktů.

Podle Leafly : „Blue Dream je sativa-dominantní  hybridní Cannabis kmen  vyrobený zkřížením Blueberry s Haze. Tento kmen produkuje vyvážené high spolu s účinky, jako je mozková stimulace a  relaxace celého těla. Blue Dream obsahuje 18 % THC, ale má nízké procento CBD, díky čemuž je tento silný kmen oblíbeným fanouškem začínajících i zkušených konzumentů konopí.“


Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa