Odrůda Permanent Marker: Nejlepší odrůda roku 2023 podle Leafly

Odrůda Permanent Marker: Nejlepší odrůda roku 2023 podle Leafly

Leafly každoročně vybírá nejlepší Cannabis odrůdy roku na základě svých uživatelských dat. Pokud byla odrůda „Jealousy“ zvolena v roce 2022, tak rok 2023 bude mít Permanent Marker, odrůda, která se jako lavina rozšířila na menu většiny amerických výdejen.

Od odrůdy Jealousy k Permanent Marker

Permanent Marker není jen obyčejný záblesk: ve skutečnosti čerpá své vlastnosti z Jealousy, odrůdy roku 2022 od Leafly .

Seed Junky Genetics, hlavní šlechtitel z Los Angeles , zdokonalil Jealousy začleněním kmenů jako Biscotti a Sherbert s cílem produkovat větší, tmavší, pryskyřičnější palice s výrazným hroznovým bonbónovým aromatem. Odrůda upoutala pozornost Doja Pak, který vymyslel název a v roce 2022 spustil globální marketingovou kampaň s řízky za 1 000 USD za kus.

Od roku 2023 se kmen rozšířil po celé zemi a k ​​jeho široké dostupnosti přispěli mimo jiné renomovaní pěstitelé, jako jsou LA Family Farms, CAM, Doja Pak, Torus, Skord, Freddy’s Fuego a Preferred Gardens. Popularita Permanent Marker byla zvýšena jeho snadnou kultivací.

Bezprecedentní růst a popularita

Nárůst popularity Permanent Marker se odráží v jeho explozivním růstu na jídelních lístcích. Počínaje pouze 10 obchody v srpnu 2022 se do listopadu 2023 rychle rozšířil na 587 obchodů z více než 8 000 obchodů Leafly.

Tento růst se neomezuje pouze na ambulance; Permanent Marker vyšplhal v žebříčku návštěvnosti webu na Leafly a stal se jednou z 200 nejlepších odrůd na národní úrovni. Hluk kolem tohoto kmene vedl ke zvýšení poptávky, kdy jej spotřebitelé aktivně vyhledávali a lékárny bojovaly o to, aby je měli na skladě.

Vlastnosti Permanent Marker

Zážitek z Permanent Marker je skutečně jedinečný. Již po otevření sáčku prostoupí okolí jeho výrazné aroma připomínající vůni rafinované směs hroznového bonbónu, smetanových bobulí a rozpouštědel, uchvátí spotřebitele svým komplexním chuťovým profilem.

Pokud jde o vizuální přitažlivost, Permanent Marker se může pochlubit velkými, tmavě fialovými pupeny s oranžovými pestíky a velkorysým povlakem bílé pryskyřice.

Síla a efekt

Permanent Marker dostojí své pověsti silného kmene s hladinou THC 25-30 % a někdy i více podle amerických kritérií analýzy. Účinky jsou velmi indica, poskytují těžké a silné high. Recenze na listech, které mu dávají 4,8 z 5 hvězdiček, zdůrazňují jeho převahu nad jinými oblíbenými odrůdami, jako je Lemon Cherry Gelato a Runtz.

I když si uvědomují jeho účinnost, uživatelé jsou varováni před potenciálními vedlejšími účinky, jako je úzkost, závratě nebo pastovitá ústa. Tento kmen se doporučuje pro zkušené uživatele, kteří dokážou ocenit jeho intenzitu.

Historie Permanent Marker

Seed Junky Genetics, tvůrce Permanent Marker, posouvá hranice Cannabis šlechtění od svého založení v roce 2007. Spoluzakladatel JBeezy a jeho tým se v letech 2019 až 2021 pustili do pečlivého šlechtitelského procesu, aby vytvořili Permanent Marker. Proces výběru zahrnoval komplexní křížení s cílem dosáhnout dokonalé rovnováhy mezi sladkostí podobnou cukroví a sycenými podtóny.

Role Doja Pak v marketingu Permanent Marker byla zásadní pro jeho celosvětové uznání. Vydání klonů za 1 000 dolarů, masivní marketingová vlna v roce 2022 a strategický výběr názvu kmene přispěly k jeho širokému úspěchu.

Jakou budoucnost má Permanent Marker?

Vliv Permanent Marker přesahuje jeho uznání jako kmen roku. Narušilo to tradiční model výhradního vlastnictví, kdy se Seed Junky rozhodl distribuovat klony za 1000 dolarů po celém světě a vytvořil tak síť pěstitelů spíše než jediného vlastníka. Úspěch kmene je evidentní, o čemž svědčí jeho četná vystoupení na seznamech recenzí High Times a jeho přítomnost na legálních i nelegálních trzích.

Budoucnost vypadá pro Permanent Marker jasně, protože Seed Junky v květnu 2023 představí feminizovaná semena, což podnítí novou vlnu růstu a inovací. Kmen již inspiroval křížení jako Permanent Marker x Push Pop, což naznačuje jeho vliv na budoucí genetický výzkum.

Další vlna: Gello Shotz, Ananas, Mango, Bubblegum

Zatímco Permanent Marker nadále dominuje, Seed Junky Genetics neusíná na vavřínech. Další várka Markeru slibuje několik vzrušujících variací, včetně kříženců Gello Shotz, Ananas, Mango a Bubble Gum . Očekává se, že tato křížení přinesou nové chutě, zvýšený výnos a stejně vysoký obsah THC, což udrží hybnost Permanent Marker naživu.


Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa