Benzigna.com: Houseplant Partners Setha Rogena zahajují spolupráci s OCB na exkluzivní ekologickou řadu rolovacích papírků

Benzigna.com: Houseplant Partners Setha Rogena zahajují spolupráci s OCB na exkluzivní ekologickou řadu rolovacích papírků

Houseplant , spoluzakladatel Seth Rogen , Evan Goldberg a Michael Mohr , se spojil s OCB , francouzským výrobcem rolovacích papírků s více než 100 letou historií, aby uvedli na trh exkluzivní řadu rolovacích papírů a dutinek : Houseplant by OCB .

Toto partnerství se snaží předefinovat standardy kvality na trhu s rolovacím papírem a zaměří se na spotřebitele v USA i Kanadě.

Společně řemeslo a inovace

Řada Houseplant by OCB, která bude uvedena online 16. února a v maloobchodních prodejnách na jaře 2024, slibuje lepší zážitek z kouření pečlivě vyrobenými produkty. Řada zahrnuje bambus, hnědou rýži a klasické odrůdy, z nichž každá je navržena tak, aby zdůraznila čistotu a chuť konopí. Vývoj produktů Houseplant , který kombinuje seznam přání zakladatelů s nejlepšími výběry na trhu, se setkává s odborností OCB ve výrobě těch nejlepších papírků, které jsou známé svou výjimečnou kvalitou již více než století.

Setha Rogen (uprostřed) a Evana Goldberg (v pravo)

Zvyšování spotřebitelské zkušenosti a podpora spotřebitelských znalostí

Jak Houseplant, tak OCB rozpoznaly mezeru na trhu rolovacího papírku, zejména ve vzdělávání spotřebitelů a chuťových možnostech. Michael Mohr , generální ředitel společnosti Houseplant, zdůraznil soulad mezi vynikajícími produkty OCB a autoritou pro kategorii kouření Houseplant. 

Cíl tohoto partnerství přesahuje nabídku papírků prémiové kvality. Snaží se také informovat spotřebitele o významu výběru správných materiálů pro zajištění čistého a autentického zážitku z kouření .

Symbióza etické výroby a řemeslné kvality

Všechny druhy papírů Houseplant by OCB odrážejí závazek k udržitelnosti a kvalitě a jsou vyrobeny z odpovědně získaných materiálů, jako je bambus, organické konopí , pravá rýže a dřevěná vlákna s certifikací FSC. Tyto materiály zajišťují pomalé, rovnoměrné hoření a čistou chuť. Don Levin , lídr za OCB a Republic Brands , popsal uvedení na trh jako partnerství řemeslné zručnosti a závazku ke kvalitě.

Jak uvedl Seth Rogen , být svědkem výroby těchto vysoce kvalitních papírů ve Francii byl splněný sen, který symbolizoval sdílené hodnoty a oddanost kvalitě. Vzhledem k tomu, že trh s rolovacím papírem pokračuje v expanzi, Houseplant by OCB je pro spotřebitele v pozici přední volby.


Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa