Benzinga.com: Rocková hvězda Travis Barker se připojuje ke kalifornskému Cannabis trhu s novými produkty!

Benzinga.com: Rocková hvězda Travis Barker se připojuje ke kalifornskému Cannabis trhu s novými produkty!

Bubeník Travis Barker z Blink-182 a jeho nová firma Barker Canna Co., představuje veganskou konopnou značku, která nabízí prerolly, poživatiny a vape cartridge.

Konopná společnost TILT Holdings Inc. mateřská společnost Jupiter Research – oznámila partnerství s hudebníkem již v úterý.

Očekává se , že produkty, které byly původně k dispozici ve výdejnách The Syndicate v Kalifornii, se letos dostanou na pulty dalších Cannabis obchodů po celém státě i na národní úrovni.

Tim Conder , generální ředitel společnosti TILT, ocenil nové partnerství s Barker Canna Co.

„Zavedená reputace společnosti Jupiter jako inovativního a důvěryhodného dodavatele inhalačních produktů učinila partnerství s Barker Canna Co. přirozeně,“ uvedl Conder v tiskové zprávě. „Od konceptu až po uvedení na trh jsme úzce spolupracovali s týmem značky, abychom prošli procesem výběru produktů a společně vytvořili přizpůsobenou prémiovou řadu, kterou si lze užít hned po vybalení.“

Mezi další slavné rockové hvězdy a celebrity prodávající konopí v Golden State patří Carlos Santana , Willie Nelson a Berner , abychom jmenovali alespoň některé.


Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa