Benzinga.com: Method Man On The Weed Biz: ‚Americký sen… Od zatčení až po majitele‘

Benzinga.com: Method Man On The Weed Biz: ‚Americký sen… Od zatčení až po majitele‘

Weed to dělá, nutí vás to racionalizovat,“ začíná Clifford Smith, Jr., známý především svým uměleckým jménem Method Man a svou účastí v legendární rapové skupině Wu-Tang Clan . Umělec je připraven poskytnout bránu do svých vzpomínek, přesvědčení a tužeb, když se připravuje na diskusi o svém vztahu k bylince a historii své značky konopí, TICAL – zkratka pro Take Into Accounting All Lives. Jeho příběh, prosáklý spletitými vrstvami městské kultury, hudby, konopí a společenské evoluce, je dojemným svědectvím osobní i kolektivní transformace.

Aroma konopí nebylo tajným šepotem v koutech Method Manova dětství; byla to otevřená pravda. „Nevím, co lidi, nebo spíše chudé městské oblasti, přitahuje ke kouření marihuany,“ říká. „Ale byl jsem kolem toho celý život.“ Moje matka kouřila, můj otec kouřil, jejich přátelé kouřili, moji strýcové kouřili.“ Tato důvěrnost, která zdaleka nebyla tabu, byla v jeho životě akceptovanou, dokonce váženou konstantou.

Jeho osobní pokus s bylinkou byl přirozeným vývojem: „Prostě jsem se do ní zamiloval, když jsem se poprvé cítil tak vysoko,“ vzpomíná s láskou. „Něco na tom je, víš? A od té doby jsem zkoušel jiné věci a prostě mě to nezasáhlo stejně.“ Dnes měnící se právní prostředí kolem konopí potvrzuje jeho rané vnímání. „Teď se zákony, které máme dnes, je dokázáno, že jsem nedělal nic špatného,“ poznamenává.

Když přemýšlí o vývoji konopné kultury, dodává: „V průběhu let jsem viděl, že se kmeny staly mnohem složitějšími. Někteří lidé v těchto laboratořích dělají příliš mnoho, víte, co tím myslím? Pamatujete si, když jsme tomu říkali tráva? Je to jako: ‚Chci hrnec.‘ Ale s tolika možnostmi je to jako jít do kouřového obchodu, který prodává váš oblíbený doutník. Objevily se některé kmeny, které stále hledám. Polární záře, dívám se na tebe. Ale znovu, toto je krása podnikání, protože se neustále mění a zlepšuje.“

Ve svém osobním a vyvíjejícím se vztahu ke konopí Method Man viděl příležitost prosadit se v tomto odvětví. Tak se zrodil TICAL. A je rychle zřejmé, že TICAL není osamělý počin. Nathanial „Nutta“ Vereen, spoluzakladatel TICAL Cannabis, vyjadřuje tuto kolektivní vizi. „TICAL je mnohem víc než jen značka konopí, je to hnutí. Je to skupina chlápků, kteří se v Method Man oddávají správnému jednání a zároveň pomáhají lidem získat přístup k lékům, které potřebují ve státech, kde je povoleno je legálně prodávat,“ říká.

Weed, Music and Comics Books: The Best Of Friends

Zatímco konopí bylo významnou součástí života Method Mana, hudba byla jeho pulzujícím srdcem. Jeho spojení v hudebním světě utká síť vzájemného respektu a kamarádství.

Když byl vyzván k dokonalému hudebnímu spojení pro konopí, jeho reakce je zcela nečekaná, sahá od The Doobie Brothers, Jimi Hendrixe a Toma Waitse po Wu-Tang Clan a Inspectah Deck („protože Decka musím házet do každého rozhovoru, který dělám“).

„A Tom Waits.“ Chci říct, ten chlápek… jen jeho hlas sám, je to, jako by to mofo bylo nadopované a zabíjelo to. Víš co myslím? To prostě. Nevím, co to je. Jsem vibrace.“

Method Man má také pocit, že někteří umělci i přes svůj nesmírný talent zůstávají ve stínu. „Twista… Nemyslím si, že má dost kreditů,“ naříká a dodává: „Křičte na Twistu.“ Všechno nejlepší k 50., Twisto. Jsi špatný mofo.“

Ale tento příběh není jen o jednotlivci; je to také o kolektivu. „Jde nám především o to, abychom zůstali věrní kultuře a komunitě,“ říká spoluzakladatel a COO TICAL Joshua „Raz“ Rassin. Rozvíjí snahu svého týmu zůstat kulturně relevantní a spojuje se se samotnými kořeny, které daly vzniknout značce TICAL.

Spojení hudby a konopí nezůstává jen u osobních preferencí. Rassin se ponoří do této synergie a zdůrazňuje rytmus a vibrace, které konopí dodává hudebnímu zážitku. „Na výstavách Meth and Red, show Wu-Tang můžete vidět, že většina davu kouří květiny. Ta tráva, navíc k hudbě, vytváří rytmus, životní styl, energii,“ vysvětluje a zdůrazňuje vzájemnou výměnu energie na těchto představeních, čímž dává paralelu s konopným zážitkem.

V jeho lásce ke komiksům se objevuje nečekaná, ale hluboká vrstva osobnosti Method Mana. Byly jeho morálním kompasem a vedly ho složitým bludištěm života. Když byl zkoumán o možnosti sloučení etických lekcí komiksu se světem konopí, hravě navrhne: „Jay a Tichý Bob jsou správná cesta.“ S úsměvem doporučuje: „Chceš své vzdělání? Podívejte se na mé lidi. Kevin Smith je génius. Jay Mills je veselý.“

„Takhle to všechno spojíš přímo tam, člověče,“ pokračuje. „Chci říct, je to tam každý den.“ Weed je jako ten fd-up bratranec, o kterém nikdo nemluví. Ale zvou ho na každou f-ingovou rodinnou akci, protože je s ním legrace.

Příběh TICAL

Uprostřed této směsi zájmů se TICAL objevuje jako vyvrcholení cesty Method Mana. Není to jen značka; je to hnutí, manifest. „Jsme americký sen,“ tvrdí s hmatatelnou hrdostí. Při rozpracování její trajektorie sdílí: „Značka je stále větší a větší. A skutečnost, že dítě bývalo zavíráno kvůli tomuhle sh-t, je teď vlastníkem… vlastníkem látky, která byla prokletím jeho existence. Což je skvělé, člověče. Vidím pro nás velké věci.“

TICAL pro něj znamená víc než jen podnikání; jde o dědictví, kulturu a evoluci. Vášnivě říká: „Máte někoho, kdo skutečně ví, o čem tato kultura a hnutí je. A posouvá to kupředu svou vlastní značkou. Nesnažit se lidem ukázat, jak se to dělá, ale ukázat lidem, jak to děláme my.“

Cesta se však neobešla bez problémů. Bryan „Z“ Zabinski, jeden ze spoluzakladatelů TICAL, vrhá světlo na do očí bijící nedostatek černých operátorů na konkrétních trzích a zdůrazňuje poslání týmu změnit tyto rozdíly. Jeho odhodlání podporovat černošské komunity a podniky je jasné a zdůrazňuje podstatu toho, co TICAL znamená.

Zabinski vzpomíná na dlouhodobou spolupráci týmu TICAL s Method Manem, která trvala více než deset let. Jejich kolektivní vize, poháněná společnou vášní, vyvrcholila prezentací, která předvedla jejich odhodlání upřednostňovat umělce a značku. Když stáli před Method Manem, odhodlání tria dát vše do pořádku bylo jasné jako ve dne.

Zabinski ve srovnání se skromnými začátky hip-hopu a legendárním klanem Wu-Tang zdůrazňuje autenticitu značky: „Stejně jako Wu-Tang začal ruku v ruce v ulicích, i TICAL staví své základy od země. vzhůru, zůstat věrný a připoutaný.“

Nadšení a nadšení za TICAL se neomezují pouze na Method Mana. Rassin uvažuje o cestě a budoucnosti. „Byla to dlouhá cesta k tomu, kde jsme, a máme před sebou ještě mnoho. Tato značka, tento tým, talent, kterým je Method Man, to vše je velmi vzrušující být součástí a nemůžeme se dočkat, až odhalíme, co máme v zásobě,“ říká.

Jeho sentiment rezonuje ještě hlouběji, když vzpomíná na spolupráci: „Jsem pokorný, že mohu pracovat s legendárním Method Manem; někoho, koho jsem celý život respektoval a obdivoval. Jsem hrdý na to, že jsem součástí týmu, který přivedl tuto značku k životu… Byl to neskutečný zážitek. Jsme nadšeni, když vidíme, jak dobře je značka TICAL přijímána na našich současných trzích, a jsme nadšeni, že můžeme pokračovat v globální expanzi.“

Zabinski se zamýšlí nad počátkem TICAL a vyzdvihuje nesmírné odhodlání a obětavost, které šly do jeho vytvoření. „Řekli jsme Methovi: ‚Hej, podívej, dáme tě na první místo.“ To je obrovské pro kulturu a obrovské pro průmysl. Tuhle věc si zavedeme sami,“ vzpomíná. Takový závazek vykresluje živý obraz neochvějné víry týmu v potenciál TICAL a jeho důležitost pro komunitu.

Jak se vyvíjí krajina konopné kultury a byznysu, vyvíjí se i cesta Method Mana. I když toho dosáhl hodně, je zde základní sentiment, který rezonuje celým jeho vyprávěním. Z podstaty jeho slov člověk cítí hloubku jeho spojení s rostlinou a jejím společenstvím.

„Krása tohoto podniku,“ opakuje, „je to jeho neustále se měnící povaha, zdokonalování a zdokonalování.“ Uprostřed této evoluce zůstává Method Man zakořeněn v autenticitě a představuje nejen jeho osobní podnik, ale i kulturní hnutí obecně. Není pouze součástí konopného průmyslu; je důkazem jeho transformační síly a potenciálu. Prostřednictvím TICAL a jeho pokračující obhajoby utváří Method Man budoucnost, kde konopí není jen přijímáno, ale také oslavováno pro svůj mnohostranný přínos pro společnost. A jak často naznačuje, tato cesta teprve začíná.


Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa