Benzigna.com: Trump vs. Biden na Den prezidentů: Legalizace konopí by mohla hrát stejně velkou roli jako jejich věk

Benzigna.com: Trump vs. Biden na Den prezidentů: Legalizace konopí by mohla hrát stejně velkou roli jako jejich věk

Vzhledem k tomu, že dva přední prezidentští kandidáti jsou prověřováni kvůli jejich zdánlivě věkově podmíněným slabostem , bez ohledu na to, který z nich vyhraje Bílý dům v roce 2024, bude nejstarší osobou, která kdy byla zvolena do této funkce, což je rekord, který prezident Biden dosáhl dříve v roce 2020.

Joe Biden (81) a Donald Trump (77) jsou nyní (nebo budou) obklopeni kolegy podobného věku, což se stalo starostí některých voličů, kteří by rádi viděli předat pochodeň kvalifikovanému kandidátovi, konkrétně ne osmdesátník.

I když je to mnohem více, než se voliči konopné reformy obávají, stalo se to důležitým problémem, soudě podle průzkumu Gallupova ústavu z listopadu 2023, který zjistil, že sedm z 10 Američanů si myslí, že  užívání marihuany by mělo být legální .

Ztracené příležitosti

Jak Biden, tak Trump měli příležitost přilákat voliče legalizací nebo jinou reformou zákonů o konopí, ale rozhodli se, že budou podnikat pouze malé kroky nebo se k této otázce přiklonit na rovinu. 

Bidenova administrativa zveřejnila v srpnu zprávy, když  zdravotničtí úředníci doporučili  , aby DEA uvolnila omezení na konopí tím, že je překlasifikuje ze seznamu I na drogu ze seznamu III, což vedlo ke spekulacím o legalizaci nebo dekriminalizaci.

Vzhledem k tomu, že na nyní slavnou možnost přeplánování konopí dohlíží DEA, 50 let stará agentura , která nám přinesla válku proti drogám, dala Kongresu a světu jasně najevo, že ona jediná má „konečnou pravomoc“ nad přeplánováním marihuany a dostane kdy a jak dokončí provádění své vlastní interní kontroly.

Mezitím Donald Trump loni na jaře řekl tazateli, že i když marihuana způsobuje „značné škody“, uznal, že „z hlediska hlasování je to [legalizace] docela populární věc“.

V dubnu 2023 bývalý republikánský prezident na schůzce National Rifle Association řekl , že nárůst  masových střeleb  po celé zemi nebyl „problémem se zbraněmi“, ale spíše že na vině může být „geneticky upravené“ konopí a trans komunita, a proto by to mělo být. vyšetřován.

Kromě svého horkého a chladného postoje k legalizaci Trump při různých příležitostech volal po trestu smrti pro drogové dealery, přestože před svým odchodem z úřadu v lednu 2021 omilostnil několik lidí odsouzených za prodej drog.

Takže, kde nás to opouští?

I když by oba kandidáti, bez ohledu na svůj věk, mohli prokázat určitou moudrost a zvýšit volební účast své strany tím, že by to se skutečnou reformou konopí mysleli vážně, s největší pravděpodobností to neudělá ani jeden z nich. Proč tedy nehlasovat pro člověka, který odráží vaše jiné hodnoty, a nedoufat, že legalizace konopí bude brzy následovat?


Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa