Chuť a ovládání: Stündenglass přináší Modül Dök, nejnovější inovaci vape na trhu (Video)

Chuť a ovládání: Stündenglass přináší Modül Dök, nejnovější inovaci vape na trhu (Video)

Společnost Stündenglass představila  16. února Modül Dök , který představuje revoluci v technologii přenosného skla. Ruční kus se hladce integruje s Modül a nabízí rychlé, bezpečné a konzistentní odpařování pro suché bylinné a koncentrátové materiály.

Bezkonkurenční přenosnost a výkon

Modül Dök, vytvořený jako 6″ přenosné skleněné zařízení, se může pochlubit magnetickým připojením k Modül, což usnadňuje holistický uživatelský zážitek.

Využitím přizpůsobitelné regulace teploty a možností trvání relace prostřednictvím 2,4” plnobarevného displeje s vysokým rozlišením mohou uživatelé dosáhnout optimálního odpařování s pozoruhodnou lehkostí.

Díky rychlému ohřevu již za 15 sekund a teplotnímu rozsahu od 482 ℉/250 ℃ do 842 ℉/450 ℃ si uživatelé mohou vychutnávat velké oblaky páry nebo se rozhodnout pro kontrolovanější spotřebu, to vše na dosah ruky.

Vlastnosti a ceny

Za cenu 100 USD samostatně nebo k dispozici v balíčku s modulem Modül za 450 USD je modul Modül Dök vybaven řadou funkcí, které zlepšují uživatelský zážitek .

Vyrobeno z 3mm borosilikátového skla s magnetickým adaptérovým kroužkem, obsahuje 4otvorový svařovaný perkolátor stopky a základnu z eloxovaného hliníku, což zajišťuje odolnost a stabilitu.

Zahrnutí 90° nabíjecího kabelu USB-C umožňuje současné použití a pohodlí nabíjení, zatímco všestranný design přemění modul Modül na mnohostranné ruční zařízení.

Transformační všestrannost

Se svými vyměnitelnými zásobníky a robustními možnostmi vytápění překračuje Modül Dök konvenční hranice a nabízí uživatelům bezkonkurenční všestrannost a kontrolu nad jejich preferencemi ve spotřebě.

Ať už si užíváte koncentráty nebo suché materiály , Modül Dök slibuje bezproblémový a příjemný zážitek, který mění způsob, jakým nadšenci interagují s vybranými materiály.

Stündenglass je i nadále v čele inovací ve sklářském průmyslu, přičemž Modül Dök je připraven nastavit nový standard pro přenosné vaporizace .


 .

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa