Thethaiger.com: Jak High Times mění Cannabis kulturu v Thajsku

Thethaiger.com: Jak High Times mění Cannabis kulturu v Thajsku

Konopí je v Thajsku legální už téměř dva roky. Mnozí však stále vidí rostlinu v negativním světle. High Times , výdejna trávy v Bangkoku, je na misi změnit toto negativní vnímání. Společnost byla založena Kanaďany a snaží se přinést pozitivní změny, kterých byla svědkem legalizace konopí v jejich domovské zemi, do Thajska. Věří, že tím, že pomohou lidem porozumět zdravotním přínosům konopí, mohou pomoci odbourat stigma s ním spojené. A tady je návod, jak to plánují udělat.

Nový přístup k cenám

Jedním ze způsobů, jak High Times povzbudí více lidí, aby prozkoumali potenciální zdravotní přínosy konopí, je zaměřit se na cenovou dostupnost. Proto nabízejí ceny, které jsou rozumné, ale zároveň dostatečně lákavé pro skeptiky, aby tomu dali šanci. Když uvidíte jejich nabídku, ať už vejdete do jejich obchodu na Sukhumvit Road nebo navštívíte jejich webovou stránku, najdete účinnou thajskou trávu za cenu až o 50 % nižší než u jiných konkurenčních výdejen v Thajsku.

Jejich cílem je zpřístupnit konopí místním i cizincům a vyvracet tak představu, že konopí je pouze pro ty, kteří mají hluboko do kapsy, nebo že obchody jsou založeny výhradně na zisku. Pro ně bude pochybnost veřejnosti o konopí v Thajsku vždy přetrvávat, pokud si lidé nemohou dovolit ho vyzkoušet.

Kontrola a lepší produkty, od semínka až po prodej

Kvalita je další nejvyšší prioritou společnosti High Times. Jsou odhodláni zabránit tomu, aby jejich produkty nebyly nic méně než vynikající – žádné podřadné látky nebo ještě hůře konopí s plísní. A aby reagovali na obavy z nekvalitních produktů za nebetyčně vysoké ceny od prodejců, vzali věci do svých rukou založením vlastní farmy.

High Times Thailand, podporovaný více než 20 lety zkušeností s konopím a pyšnící se mistrem pěstitelem v Kanadě, nezkracuje, pokud jde o kvalitu. Jejich přísné testování pokrývá vše od kontroly kvality půdy až po čistotu vody při dodržování přísných norem. Pokud se vyskytnou nějaké problémy, zopakují proces pěstování od začátku, aby byla zajištěna špičková kvalita.

Kromě kontroly nad celým výrobním procesem dává zahájení vlastní farmy High Times Thailand pravomoc určovat ceny. Zákazníkům tak mohou poskytnout kvalitní konopí, aniž by jim vypálili díru do kapsy.

Přátelský přístup i informovanost

Thajská historie konopí je docela fascinující. Běžně se používalo ve vaření a medicíně, dokud nebylo v roce 1935 zakázáno. Dokonce i v 70. a 80. letech byl postoj ke konopí relativně uvolněný, ale zesílená „válka proti drogám “ vlády to změnila. Bohužel to vedlo k nespravedlivému morálnímu stigmatu vůči konopí, které dodnes ovlivňuje vnímání tohoto odvětví v Thajsku.

Ve snaze vyjasnit věci a připomenout lidem v Thajsku léčebné využití konopí a jeho pokračující potenciál do budoucna, High Times zaujímá proaktivní přístup. Zobrazují podrobné informace o výhodách každého kmene ve svém obchodě a když vejdete dovnitř, můžete se dozvědět o terapeutických vlastnostech každé odrůdy. Vytvářejí tak transparentní a vzdělávací zážitek pro každého.

Ale kromě displejů se High Times může pochlubit také zkušeným personálem, který je připraven pomoci zákazníkům při informovaném výběru. Ať už potřebujete něco na lepší spánek, pomoc s úzkostí nebo chcete být kreativnější, jejich cílem je tento zážitek z konopí umožnit. Také podpora porozumění a uznání pro léčivé vlastnosti rostliny.

Závazek High Times Thailand k dostupným cenám, zajištění kvality a vzdělávání odráží širší poslání vytvořit pozitivní posun v thajském pohledu na konopí. Zatímco pracují na překlenutí propasti mezi tradičními názory a rostoucím chápáním konopí, High Times Thailand vyniká jako síla pro změnu v Zemi úsměvů .

Pokud se chcete na vlastní oči přesvědčit nebo se dokonce připojit ke snaze High Times změnit konopnou kulturu v Thajsku, určitě zavítejte do jejich obchodu na 764/3 Sukhumvit Road, Klongton, Klongtoei, Bangkok 10110 nebo navštivte jejich webové stránky .


Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa