Foxnews.com: Bývalý policista, z něhož se stal legální Cannabis farmář, tvrdí, že je větší dealer než „kdokoli kdo sedí ve vězení“

Foxnews.com: Bývalý policista, z něhož se stal legální Cannabis farmář, tvrdí, že je větší dealer než „kdokoli kdo sedí ve vězení“

Generální ředitel společnosti Glass House Brands Kyle Kazan říká, že jeho prosperující podnikání produkuje 600 000 liber ( 270.000kg) marihuany ročně a toto číslo stále narůstá.

Kyle Kazan je bývalý důstojník losangeleské policie, který jednou musel zatknout muže, kterému z kabrioletu trčela obrovská rostlina marihuany.

„Zastavili jsme na červenou a on měl na zadním sedadle auta obří rostlinu,“ řekl Kazan Fox News Digital. „A pak, když jsem se na něj podíval, dnes se směji… bylo to tak směšné. A pak mi zasalutoval.“

Nyní je Kazan jedním z největších legálních Cannabis pěstitelů v USA, spoluzakladatel a generální ředitel společnosti Glass House Brands, která podle jeho slov produkuje více než 600 000 liber (270.000kg) marihuany ročně a očekává, že brzy překoná hranici milionu liber. 

Společnost Glass House Brands vlastní 6 milionů čtverečních stop skleníkových prostorů

Poté, co se Kazan dostal do legálního obchodu s hrnci s některými pochybnými partnery, včetně společníka nechvalně známého hudebního magnáta z LA Suge Knighta, Kazan řekl, že všechno zahodil, přilákal legitimní investory a vytvořil kalifornskou velmoc.

Ale je tu i temnější stránka legalizovaného Cannabis podnikání, říká muž, který ve veřejném projevu prohlásil: „Nikdo by neměl být ve vězení za tuto rostlinu.“

Tisíce lidí si odpykávají tresty odnětí svobody za nenásilné obchodování s marihuanou, které bledne v porovnání s tím co produkuju já a v jakém rozsahu.

Podle odhadu Kazaně je ve federálních věznicích uvězněno 2700 až 3000 lidí za distribuci marihuany. Ve státních věznicích jsou další tisíce. The Last Prisoner Project, nezisková organizace se sídlem v Coloradu , odhaduje, že v roce 2018 bylo po celé zemi 32 000 vězňů na základě obvinění z konopí.

To je prostě špatně, tvrdil Kazan, zvlášť když se nikdo z těch lidí na trhu a distribuci nepohyboval ani zdaleka s takovým množstvím jako jeho společnost.

„Spravedlnost tedy nyní rozhodně slepá není , že?“ řekl Kazan.


Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa